Remise56

Welkom Nieuwe Leden.

Brouwerij & Grand Café Remise 56, Albert I laan 56, 3582 Koersel

Traditiegetrouw nodigt Bouwunie Limburg haar nieuwe leden uit voor een gezellige kennismakingsavond. Dit jaar verwelkomen we jullie graag bij Brouwerij & Grand Café Remise 56 in Koersel.

"Onze Remise bieren worden ambachtelijk gebrouwen in oude koperen brouwketels (die je kan bewonderen vanuit je zitplaats in het Grand Café!). Het brouwsel gist vervolgens verder in vier grote gisttanks. Brouwmeester Patrick waakt over de kwaliteit van de ingrediënten, de smaak van het bier en de regelmaat van productie. Het grootste deel van de productie verbruiken we in het Grand Café maar een stijgend aandeel wordt ook geleverd op vat aan café’s, events en kleinere festivals in de regio."

PROGRAMMA
18u30 ontvangst met een biertje of iets fris
19u00 Welkom + korte voorstelling Bouwunie Limburg - door Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder gevolgd door rondleiding door de brouwerij
20u00 We voorzien een gerechtje met enkele biertjes aan tafels van 8 met de mogelijkheid om met mekaar kennis te maken. Ook enkele partners van Bouwunie Limburg komen zich kort voorstellen.
22u00 Voorzien einde

PRAKTISCH
Datum: donderdag 7 oktober 2021
Locatie: Remise 56, Albert I laan 56, 3582 Koersel
Bijdrage: Nieuwe leden gratis
No show fee: 35 euro excl BTW tvv een goed doel

Inschrijven graag tegen uiterlijk donderdag 23 september 2021