Unizo Koud Vuur Ld 15027

Feest van de Ondernemer.

Hanger 58, Herkenrodeplein 5, 3600 Genk

Op 19 november is het zover: dan organiseert UNIZO Limburg hét meest gezellige en plezante (winter)feest van het jaar in Hangar58. We ontvangen jou graag in een heerlijk winterse setting. Hapjes, walking dinner, lekkere drankjes: er is voor ieder wat wils. Bijpraten met andere ondernemers of liever uit de bol gaan in onze dansiglo: het kan allemaal. Mis het ondernemersfeestje van het jaar niet en schrijf je nu meteen in!

Praktisch

 • Datum: vrijdag 19 november 2021 – 20u tot 03u
 • Locatie: Hangar58, Herkenrodeplein 5, Genk
 • Dress code: casual chic
 • Deelnameprijs:

Bouwunie leden 59,00 EUR Excl. btw
Niet-leden 99,00 EUR Excl. btw

Betaalwijze Online betaling of overschrijving. Na inschrijving wordt een factuur opgestuurd. De inschrijving is enkel geldig na betaling van de factuur Rekeningnummer BE87 4532 5318 0194 (Unizo Limburg vzw)

Feest van de Ondernemer: een COVIDSafe Event
Het Feest van de Ondernemer is een CovidSafe Event. Dat betekent dat elke aanwezige, naast een geldig toegangsbewijs en een identiteitsbewijs ook een CovidSafe Ticket moet presenteren. Onze partner Auva zal instaan voor de CovidSafe-controle.

Wat is een CovidSafe Ticket?
Sinds 13 augustus kunnen organisatoren ervoor kiezen om met het CovidSafe Ticket te werken. In dat geval moet men geen mondmasker meer dragen en geen afstand meer bewaren. Dit CovidSafe Ticket is persoonlijk en komt tot stand via een QR-code.

Voorwaarden voor een geldig CovidSafe Ticket

 • Vaccin: volledige vaccinatie ten laatste op 4 november '21
 • of een negatieve test:
  - Als je een negatieve PCR-test hebt afgeled, minder dan 2 dagen voor het Feest van de Ondernemer (dag van test + 2 dagen = OK).
  - Als je een negatieve RAT-test (snelle antigeentest) liet uitvoeren door een zorgverstrekker (dokter, testcentrum en bepaalde apothekers), minder dan 1 dag voor de toegang van het Feest van de Ondernemer (dag van test + 1 dag = OK)

Opgelet:

 • Zelftesten zijn niet geldig. Als de uitslag van je PCR- of antigeentest positief is, kom dan niet naar het Feest van de Ondernemer.
 • Indien je geen geldig CovidSafe Ticket hebt, kom dan niet naar het Feest van de Ondernemer.
 • Als je na terugkomst uit een rode zone in quarantaine zit, kom dan zeker niet naar het Feest van de Ondernemer.


Speciaal voor onze Bouwunie leden! Kom naar het Feest van de Ondernemer op 19 november en ontvang uw fles champagne Bernard Remy!

U aangeboden door Event partners:Wienerberger, Eurotopconcept, Hebo, Construx en Kameo & Structurele partners: Bouwinnovatie, Knauf, Unizo Limburg, Liantis, Autoglass Center, Adlex Advocaten, Federale Verzekering, Grapes - House of Wines