Microsoft 365

Limburgse Bouwacademie+: Microsoft 365 op zijn BEST.

Officenter, Hendrik Van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt

Je welzijn bevorderen en je bedrijf laten groeien. Door je ‘ifficiënter’ en tijdbesparender te leren (samen)werken. Dát is het doel van deze inspiratiesessies door BESTburo.


DATA:

  • Maandag 26/09/2022: Outlook-Optimalisatie: Win 1 minuut per mail Vink je belangrijke e-mails aan met een vlaggetje? Sleep je gelezen e-mails naar mappen of label je ze soms als ‘ongelezen’ om ze niet uit het oog te verliezen? Is het aantal e-mails in je inbox zo groot dat de lijst doorloopt voorbij de onderkant van je scherm? Drie keer volmondig ‘ja’? Dat betekent dat je nog veel ruimte hebt om ifficiënter met Outlook te werken. Gooi je huidige Outlook-kennis overboord en laat je tijdens deze inspiratiesessie Outlook Optimalisatie helemaal onderdompelen in de BestBuro-methode.
  • Maandag 17/10/2022: OneNote – Optimalisatie: Je professionele leven vergemakkelijken met OneNote Is de kast in je kantoor een chaotische verzameling van vergaderverslagen en klantennotities? Liggen er overal documenten en briefjes met losse aantekeningen op je bureau? En verlies je soms veel tijd omdat je je aantekeningen niet meteen terugvindt? Dan is het tijd om te digitaliseren en OneNote in je professionele leven te integreren!
  • Teams is een belangrijke samenwerkings- en communicatietool. Waar de meeste de digitale communicatie (noodgedwongen) onder de knie denken te hebben, zijn de mogelijkheden van het digitaal samenwerken nog onderbenut. Digitaal samenwerken en digitaal communiceren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
    Maandag 21/11/2022: Communiceren met Teams
    Maandag 19/12/2022: Samenwerken met Teams
  • Maandag 16/01/2023: Training Excel – Optimalisatie: Ifficiënt, overzichtelijk en vrij van digistress werken met Excel Ben je het beu om met een knoop in je maag op het Excel-icoontje te drukken? Wil je gemakkelijk de info die je nodig hebt uit een tabel kunnen halen? En mag het voor eens en voor altijd afgelopen zijn met grafieken die er nooit uitzien zoals je het wilt? Werk je al jaren met Excel, en je weet dat je nog ifficiënter zou kunnen werken met Excel? Dan kun je met deze training Excel voor bedrijven je huidige kennis optimaliseren.

LOCATIE

Nieuwe locatie! Officenter, Hendrik Van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt

TIMING

19u: ontvangst met gezellig diner
20u: Aanvang sessie
22u: Netwerkdrink
23u: Einde

DEELNAMEPRIJS: € 400 pp. (excl. BTW)