Tp4 All Stabicol
Nieuws

Eén kant-en-klare tegellijm voor alle vloer- en wandtegels .

Met TP4 ALL heb je een kant-en-klare alleskunner voor al je tegelwerk klaar in een emmer. Het tegelgemak dat je als tegelzetter en allrounder zoekt. TP4 ALL stabicol, dé professionele tegellijm voor het verlijmen van vloer- en wandtegels. Zo ben je in één keer klaar

Bekijk alle artikels

Overal toepasbaar

In één keer klaar is ook écht in één keer klaar. Want TP4 ALL is geschikt voor vrijwel alle mogelijke tegelsoorten en formaten; ook voor XL en XXL groot formaat (dunne) tegels en natuursteen. Watervast, dus bij uitstek geschikt voor alle natte ruimtes binnenshuis. Kom je vloerverwarming tegen? TP4 ALL is dankzij zijn blijvende elasticiteit kampioen in flexibiliteit, en beweegt moeiteloos mee met eventuele temperatuurschommelingen in de vloer.

Makkelijk verwerkbaar

TP4 ALL komt als een kant-en-klare tegellijm in een handige emmer van 18 kg. Nog niet gewend om met een kant-en-klare tegellijm te werken? Dan weten we zeker dat je na één keer proberen nooit meer anders wilt. Je hebt namelijk geen water nodig. En vergeet tijdverlies door mixen: dat voorkomt dan ook meteen een hoop stof zodat je werkplek schoon blijft en de bewoner blij. Bovendien maak je nooit te veel aan dat je ongebruikt moet weggooien. Nog een pluspunt: TP4 ALL presteert superieur op elke ondergrond, van gips en gipsplaat tot zandcement en anhydriet. Op de meeste ondergronden hoef je trouwens ook niet voor te strijken, en je vangt oneffenheden en andere reparaties makkelijk op dankzij de laagdikte tot 15 mm. Kortom, met een emmer TP4 ALL en een lijmkam maak je op een slimme manier alles wat je wilt!

Link: https://action.omnicol.eu/be/t...