Omnicol Voegen
Nieuws

Een kleurvaste voeg? Nooit nog schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill van Omnicol..

Iedereen kent namelijk wel de zwarte stippen die langzaam maar zeker verschijnen op voegen in vochtige ruimtes zoals douches. Reken maar dat je klant benieuwd is hoe je dat kan vermijden.

Bekijk alle artikels

Heeft je klant net een mooie tegel gekozen en mag jij hem als vakman in de badkamer en douche plaatsen. Stel je dan eens voor wat zijn of haar reactie zou zijn als je voor een verantwoorde meerprijs kan garanderen dat de voeg die je voorstelt nooit zal vlekken of schimmelen. Iedereen kent namelijk wel de zwarte stippen die langzaam maar zeker verschijnen op voegen in vochtige ruimtes zoals douches.

Reken maar dat je klant benieuwd is hoe je dat kan vermijden.

Prof 123 Omnifill Emmer 1 Komma2 Kg

Dat doe je met de revolutionaire PROF 123 omnifill voeg van Omnicol. Het PROF 123 voegsysteem bestaat uit 1 zakje epoxyhars, gemengd met 1 zakje verharder en gekleurd zand dat toegevoegd wordt. Beschikbaar in 24 diepe kleuren en 100% kleurvast, en keihard. Dat is pas duurzaam! Deze voegmortel is vlekbestendig, schimmelvrij en geschikt voor zowel keramische tegels als voor delicate glastegels en mozaïek.

24 Kleuren

En wat voor jou als plaatser belangrijk is: de voeg is in tegenstelling tot de meeste epoxy’s, uiterst gemakkelijk te verwerken, zelfs voor het invoegen van dunne tegels. En ook nog eens makkelijk te reinigen dankzij de 2 zakjes reinigingsmiddel die inbegrepen zijn in de set. Handschoenen en een spons krijg je er gewoon bij.

Epoxyvoegsystemen zijn hoog mechanisch belastbaar en slijtvast met een goede reiniging. Ze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld woningbouw, zwembaden, wasstraten, sanitaire ruiltes, levensmiddelenindustrie, grootkeukens en slachterijen.

Wil je meer weten over ons voegsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, je kunt bellen naar T. 013/78 08 60. Je kan ook via deze link meer informatie vinden over het product of bekijk onderstaande video’s, ook te vinden op ons youtube kanaal.

Prof 123 Set