Rogiers1
Nieuws

ONDERSTEUNING OP MAAT, VANAF DE START!.

Bij Rogiers vinden ook startende bedrijven een partner die meedenkt én die zowel advies als de machines kan leveren op maat van uw bedrijf. Het beste bewijs is de ervaring van deze twee startende bedrijven in de provincie Antwerpen, die kunnen groeien dankzij het advies en meedenken op maat bij Rogiers.

Bekijk alle artikels

PARTNER OP LANGE TERMIJN

"Ik heb mijn bedrijf in januari 2021 opgericht", opent Gert Bosch van Interieur Bosch. "Het was de logische stap na 20 jaar in een maatwerkbedrijf te hebben gewerkt. Wij ontwerpen en plaatsen interieur, volledig op maat. Keukens, badkamers en dressings behoren tot ons brede aanbod."

"Bij de opstart zocht ik vooral een partner die alles kon leveren op maat van ons budget. Dat kon bij Rogiers. Bovendien is hun vestiging in Herentals dichtbij. Als je machine in panne staat, wil je dat je partner hier snel kan staan. Heel wat machineleveranciers zitten in het voor ons verre West-Vlaanderen, wat meteen extra tijd en geld kost om tot bij ons in Tielen te komen."

Toen ik bij Rogiers langskwam en Peter Van Camp ontmoette, klikte het meteen. Hij deed me ook een goed voorstel. Als starter beschik je niet over een groot budget, maar bij Rogiers kon ik toch machines vinden uit een toegankelijk gamma, waarmee ik wel vier of vijf jaar verder kan. Ik beschik ook meteen over een opdeelzaag, een CNC, een kantenlijmer, een corpus- en vlakpers en een vandiktebank, en ook nog stofafzuiging."

"Nog voor de machines er waren, kregen we een opleiding over de software, zodat we bij de installatie een vliegende start konden nemen. Ook na de installatie konden we bij Rogiers terecht met vragen of problemen. Dat was in het begin wel nodig en we kregen geregeld een servicetechnieker over de vloer om de machines helemaal op punt te krijgen. Dan ben je ook wel blij dat ze in de regio zitten."

STEEDS DE NODIGE ONDERSTEUNING

"ARTO hebben we opgericht in september 2019. We werken voornamelijk samen met interieurarchitecten voor high-end totaalrenovaties, waarbij we met mooie en duurzame materialen werken", aldus Rob Arnouts van ARTO Interieur.

"Vóór ARTO werkte ik elders als operationeel verantwoordelijke, waar machines van Rogiers stonden en ik in contact kwam met de regioverantwoordelijke, Peter Van Camp. Toen ik zelfstandig begon, heb ik eerst rondgekeken bij verschillende machineleveranciers, maar de keuze voor Rogiers was al bij al vrij snel gemaakt. Ze bieden goede machines voor het juiste budget en hebben ons van bij het begin geholpen met advies over welke machines we nodig zouden hebben. Rogiers denkt mee én kan steeds machines leveren op maat van onze groei. Omdat ze ook in Herentals een zetel hebben, kunnen we elkaar snel bereiken met vragen of problemen. Op die manier konden we onze zoektocht naar een partner op langere termijn snel afronden."

Rogiers3

"Zowel voor, tijdens als na de opstart kunnen we op hun ondersteuning rekenen. Ze hebben ons geholpen met de juiste keuze en we kregen een gedegen opleiding om met de machines te kunnen werken. Als we een probleem hebben, beschikt Rogiers over een groot serviceteam in Herentals, dat vrij kort op de bal kan spelen om dat probleem op te lossen."

"Het klikt gewoon. Zo hebben we al samengezeten om onze toekomstvisie te bespreken, waarbij Rogiers meedenkt en aanreikt wat de mogelijkheden zijn. Dit zorgt ervoor dat het plaatje klopt, zowel voor vandaag als voor morgen."

Bron: magazine Schrijnwerk, editie 2203.