Nb Kw4 Beal2
Nieuws

Ontdek de 16 nieuwe exclusieve MORTEX® kleuren.

Credits : Creation by Studio Move Co,.Ltd. ©Jun Shioya


Het MORTEX® assortiment, al meer dan 30 jaar marktleider op het gebied van gewaxte betonvloeren, breidt dit jaar opnieuw uit met 16 nieuwe exclusieve kleuren.

Bekijk alle artikels

Vier tinten - "Jeans", "Sakura", "Sequoia" en "Sage" - hebben ons research and development team geïnspireerd. Resoluut bij de tijd, zowel zacht als gedurfd, zijn deze moderne maar tijdloze kleuren elk in vier intensiteiten teruggebracht. Van het diepste tot het lichtste, deze kleuren openen het veld van mogelijkheden voor prachtig bouw-, renovatie- of decoratiewerk.

MORTEX® glad beton, oneindig veel mogelijkheden
Er zijn 64 kleuren in de MORTEX® catalogus, plus deze 16 nieuwe speciale kleuren. Maar daar houdt de keuze niet op, want uw vakman kan ook de kleur creëren die u wenst, precies zoals u het zich voorstelt.
Dat is de kracht van MORTEX® gladde betoneffectbekleding : hij past zich aan al uw wensen aan. Kleuren, tinten, vormen, texturen, effecten: alles is mogelijk! Deze innovatie werd door onze teams ontwikkeld met het oog op maatwerk: dankzij zijn neutrale basis die in de massa kan worden gepigmenteerd en zijn verschillende aanbrengmethodes is de MORTEX® bekleding het enige gewaxte beton dat u een dergelijk technisch, creatief en kwalitatief resultaat biedt.

MORTEX®, het technische en esthetische gewaxte beton
De MORTEX® bekleding staat bekend om zijn onvergelijkbare kwaliteiten. Bestand, flexibel en waterdicht, kan het in dunne lagen worden aangebracht op alle oppervlakken: vloeren, muren, meubels, douches, zwembaden, trappen, enz. Dankzij zijn uitstekende hechting en de vele manieren waarop het kan worden aangebracht, kan dit ultra-technische, multi-oppervlak gladde beton worden aangepast aan al uw projecten en biedt het een uniek resultaat.