Voorbehandeling Omnibind
Nieuws

ONTDEK DE OMNICOL PRIMERS VOOR DE STUCADOOR.

Omnicol is bij veel vakprofessionals bekend van de constructieve- en tegellijmen, maar ook voor de stukadoor hebben we een assortiment van pleistermortels en multi-inzetbare primers.

Bekijk alle artikels

Als stucadoor wil je een primer die goed hecht én vochtregulerend werkt waardoor je je pleisterwerk op een makkelijke en correcte manier kan afwerken. Door de verschillende ondergronden is het daarom essentieel dat je het correcte product gebruikt voor de juiste ondergrond.
Maak kennis met 3 toppers onder de primers :

ZV omnibind : ideaal voor snelbouw
Dé perfecte zuigkrachtverlagende, reuk- en kleurloze primer is ZV omnibind, die als voorbehandeling gebruikt wordt op (sterk) zuigende ondergronden, zoals bijvoorbeeld snelbouwstenen. Zowel toepasbaar voor binnen als buiten. Doordat de primer kleurloos is, wordt de kans op doorschijnen vermeden. Verdunbaar tot 1 op 9.

B2 MULTI omnibind : ideaal voor alle ondergronden,
Deze hechtingsbevorderende en zuigkrachtverlagende diepgrondeer is voor gebruik als voorbehandeling onder cement-, kalk- en gipspleisterlagen. In het bijzonder is B2 MULTI omnibind zeer geschikt voor plafondtoepassingen.

GRIP Omnibind : sneldrogende primer voor gesloten ondergronden
Deze primer met korrel is ideaal voor gesloten ondergronden zoals beton én is sneldrogend. Je kan hem ook gebruiken op diverse andere ondergronden zoals bestaand tegelwerk of pleisterlagen.

Al onze pleisters zijn aan te brengen met spuitapparatuur, roller of borstel.

Interesse in een staal? Contacteer ons op T. 013/78 08 60.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons gehele assortiment voorbehandelingsmiddelen, kijk dan op onze website. (link: https://www.omnicol.eu/be/prod...)