Rogiers Wood Expo Kempen
Nieuws

Voor vakmannen onder elkaar.

Wood Expo Kempen 2022. Onder die noemer bundelen Kempa Products en Rogiers Herentals de krachten voor een driedaags evenement met een sterke belevingsfactor. Met nog acht andere partners brengen ze het volledige productieproces in beeld. In plaats van een klassiek opendeurweekend wordt het als het ware een kleine, gezellige beurs. Een uniek moment voor vaklui en interieurbouwers in de houtindustrie

Bekijk alle artikels

Wat hebben de machinespecialisten van Rogiers en de schrijnwerkers van Kempa Products gemeenschappelijk? Passie, trots op hun vak en binnenkort ook hun opendeurdagen. Op 20, 21 en 22 oktober zwaaien ze samen hun deuren open voor de professionals uit de interieurbouwsector en houtbewerkingsindustrie. Florence Van den Putte, marketing- en communicatieverantwoordelijke bij Kempa Products: “Door onze kennis en ons aanbod te bundelen, kunnen we de vakman een totaalaanbod geven van trends, machines, materialen, tools en technieken. Een bezoek aan Wood Expo Kempen in Herentals is dus zeker de moeite waard, door de unieke ervaring van het volledige productieproces, in combinatie met de deelnemende partners."
Rogiers Herentals en Kempa Products
De hoofdorganisatoren zijn niet enkel buren maar ook partners die beiden streven naar kwalitatieve innovaties in de houtbewerking. Rogiers verdeelt, installeert en onderhoudt kwalitatieve machines voor de artisanale vakman, kleine en middelgrote ondernemingen, tot industriële bedrijven, voor elke productiestap in het atelier. Kempa Products is dan weer specialist in maatwerk. Ze ontwerpen en maken totaalinterieurs uit hout waaronder kastfronten, deuren, bad- en woonkamerinrichting,… In elke stijl en in heel wat houtsoorten. “In de Kempatoonzaal stellen we de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in de houtindustrie voor. Bij Rogiers maak je dan weer kennis met tal van houtbewerkingsmachines, waar heel wat exemplaren van zullen draaien. Want enkel door zelf de handen aan de knoppen te houden, ervaar je als vakman echt de voordelen en het gemak van innovatieve technologie”, zegt Deborah Geldhof, marketingverantwoordelijke bij Rogiers.
Een achttal partners sluit aan bij deze unieke huisbeurs. Zij staan doorheen het atelier van Kempa Products en de toonzaal van Rogiers opgesteld, op de plaatsen in de workflow waar hun producten aan te pas komen. Van schuurmateriaal of lijmen tot deurbeslag en fineer.
- Wood-You: gereedschappen voor machinale hout- en kunststofbewerkingen.
- Promanté: technische kwaliteitsproducten en gereedschappen voor reparatie-, engineering- en onderhoudstoepassingen.
- Soethoudt slijpdienst: het slijpen van diamant- en andere snijgereedschappen voor hout en metaal.
- Leitz: hoogwaardige gereedschappen voor de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie.
- Grits: schuur- en poliermateriaal voor hout en de desbetreffende machines.
- Van Opstal: groothandel in meubelbeslag en keukenaccessoires.
- Yepp: partner voor parket en laminaatvloeren.
- Witon: leverancier van hoogwaardige plaatmaterialen.


Na de rondleiding doorheen Rogiers Herentals en Kempa Products kunnen de bezoekers terecht in de gezellige lounge met bar en foodtrucks. Dit is ook de perfecte gelegenheid om te netwerken met diverse collega’s uit de houtindustrie.
Praktische info
Laat je inspireren tijdens Wood Expo Kempen 2022! Het evenement is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Registreer je bezoek via de website woodexpokempen.be. Op donderdag 20 oktober zijn de deuren geopend van 14 tot 22 uur. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober is iedereen welkom van 10 tot 20 uur.