Flexodesign In Situ Black Wall Blue Towel Copy
Nieuws

De 4 in 1 oplossing van COMAP voor design- en badkamerradiatoren.

De 4 in 1 oplossing van COMAP voor design- en badkamerradiatoren

De COMAP FlexoDesign thermostaatkraan is speciaal ontworpen voor het gebruik op badkamer- en designradiatoren. Eén oplossing voor de aansluiting naar de vloer en naar de muur dankzij het eenvoudig verstelbare centrale gedeelte. De thermostaatkop plaats je links of rechts.


Bekijk alle artikels

Een uniek concept

Dankzij zijn vormgeving kan de FlexoDesign thermostaatkraan zowel links als rechts geïnstalleerd worden en dat zonder gereedschap. In geval van omgekeerde stroomrichting kan deze thermostaatkit omgedraaid worden. De aansluiting aan de radiatorkraan kan zowel van de vloer of van de wand gebeuren.

Visuele harmonie
Dankzij de regelbare Kv-waarde worden de debieten beter afgestemd. Dat zorgt voor een optimal comfort voor de gebruiker. Daarbij is de FlexoDesign compact en op esthetisch vlak zorgt hij voor een visuele harmonie tussen de thermostaatkraan en de designradiator.

Wit of chroom
De FlexoDesign is compatibel met radiatoren zonder ingebouwd kraanwerk en beschikbaar in tweepijpsuitvoering. De FlexoDesign wordt geleverd in het wit of chroom.

Alle materialen
Dankzij de ¾ Euroconus koppelingen is de aansluiting mogelijk op alle materialen (meerlagen buizen in koper, PEX,…). De set bestaat uit een thermostatische kraan, afdekkap en thermostaatkop.

COMAP Belux
Alsembergsesteenweg 454
1653 Dworp
Tel.: +32 (0)2/371.01.61
info@comap.be
www.comap.be