Rp 350 En 351 A 001
Nieuws

De toekomst van persen is hier!.

Introductie van de RIDGID RP 350 & RP 351 persgereedschappen.

RIDGID is al meer dan 25 jaar een vertrouwd merk als het aankomt op perstechnologie. Waar wij voor staan is de zekerheid als het aankomt op hoge performantie, snel en vertrouwbare connecties op koper, staal, PEX en multi-layer buizen.

Bekijk alle artikels

De nieuwste toevoeging aan de RIDGID-persfamilie zijn de RP 350 en RP 351 Press Tools, 's werelds eerste persgereedschappen zonder onderhoudsinterval.

De nieuwe RP 350 en RP 351-tools bieden een breed scala aan Next-Level-functies en upgrades.

Qua gewicht weegt de RP 350 3,2 kg, terwijl de RP 351 3,12 kg weegt. Dat is een comfortabel gewicht om mee te nemen en te gebruiken. De RP 350 heeft een ergonomisch ontwerp met een pistoolgreep, terwijl de RP 351 een inline ontwerp heeft, optimaal uitgebalanceerd voor gebruik met één hand.

Dankzij de borstelloze motortechnologie in combinatie met een geavanceerd hydraulisch systeem kunnen de RP 350 en RP 351 meer dan 100.000 perscycli bereiken, zonder dat er gepland onderhoud nodig is. Dit betekent dat er geen onderhoudsinterval is, geen periodieke onderhoudsbehoefte en geen geplande onderhoudsonderbrekingen tijdens de levensduur van de gereedschappen. Wees productief als nooit tevoren!

Behendigheid is alles. De eindeloze 360 ° draaibare kop biedt toegang tot de moeilijkst bereikbare locaties, terwijl 12 krachtige LED-lampjes de gebruiker helpen zelfs in de donkerste hoeken te werken.

Bij RIDGID staat veiligheid altijd voorop! Daarom werken de RP350 & RP351 alleen wanneer de bout volledig is vergrendeld, voor nul ongevallen tijdens het werk. Safety First, dus laten we Press-CHECK zeker niet vergeten! Deze exclusieve RIDGID-sensor bewaakt en bevestigt elke perscyclus die met deze persmachines wordt uitgevoerd.

Volledige toegang tot kritieke informatie

Een andere slimme functie van de RP 350 en RP 351 die deze persgereedschappen onderscheidt, is RIDGID Link™. Dit is een mobiel platform dat communiceert met alle RIDGID-tools die zijn uitgerust met Bluetooth-technologie. Het helpt gebruikers bij het bijhouden van het totale aantal connecties dat met de tool is gemaakt; het controleert eenvoudig de resterende levensduur van de batterij voordat opladen nodig is; het geeft toegang tot instructievideo's en documenten; bepaalt de exacte locatie waar het gereedschap voor het laatst is aangesloten en vindt het dichtstbijzijnde servicecentrum. Makkelijk als nooit tevoren!

RP350 en RP351 kunnen worden geleverd met een volledig assortiment originele RIDGID 32 kN persbekken, ringen en actuator. Beide gereedschappen kunnen de RIDGID 18 V Li-Ion-batterijen, de voedingsadapter met snoer (5 m kabel of) de 18 V Makita LXT-serie batterijen gebruiken, waardoor een volledige stroomtoegang wordt gegarandeerd.

RIDGID RP 350/351 persgereedschappen zijn onovertroffen in het maken van snelle, betrouwbare en professionele verbindingen door ervoor te zorgen dat er geen ophoping van verbindingsmateriaal, blootliggende schroefdraden of aanslag ontstaat.

Bekijk deze video of bezoek de RIDGID-website om meer te weten te komen over de RIDGID RP 351/351.