Henco Roadshow Banner Nl
Nieuws

Henco Roadshow.

We care to connect.

De Henco Roadshow trekt vanaf augustus doorheen heel België, want na een jaar vol afstand… is het nu tijd om terug samen te komen, weliswaar nog steeds met oog voor ieders veiligheid.

Bekijk alle artikels

Op een interactieve manier brengt de Roadshow een stukje Henco tot bij u. Letterlijk. Rond het voertuig heeft u de kans om het uitgebreide gamma (verder) te leren kennen, waaronder de meerlagenbuis, fittingen, verdelers, gereedschap etc. De producten worden in overzichtelijke displays gepresenteerd en op de 6 ingebouwde tv-schermen ontdekt u nog meer praktische informatie over de slimme en kwaliteitsvolle Henco oplossingen voor sanitair, sprinkler en (vloer)verwarming, en veel meer.

Speciale aandacht gaat naar de unieke innovaties die Henco in primeur lanceert. Ze zijn gericht op de professionele installateurs en bieden hun tal van voordelen.

Verder is er ook de “press check” die u kan laten uitvoeren. Maar ook demonstraties en andere praktische toelichtingen staat op het programma. En natuurlijk staan de Henco vertegenwoordigers u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

En er is meer…

Via een groot scherm maakt u zelf een virtueel bezoek aan de Henco fabriek en het gloednieuw distributiecentrum.

Ter plaatste kunnen de bezoekers zich registreren en zo deelnemen aan een speciale winactie. Zo maken ze kans op 30 seconden GRATIS winkelen in een groothandel. Uiteraard zijn er naast deze spectaculaire prijs nog 9 andere prijzen voorzien. Die beslist ook de moeite waard zijn…

Meer informatie over de exacte data en locaties van de Henco Roadshow in België vindt u in binnenkort op hun website. Hou zeker de social media van Henco in het oog.