Hoofdbeeld
Nieuws

Jaga’s nieuwste toestellen voor verwarmen én koelen.

Jaga toestellen kunnen niet enkel zuinig verwarmen met de allerlaagste watertemperaturen. Zo is er ook een heel gamma aan oplossingen die geschikt zijn voor verwarmen én koelen.

Bekijk alle artikels

Jaga Briza

Het Jaga Briza gamma bestaat uit verschillende types energie-efficiënte ventilo-convectoren. Zij brengen elke ruimte in sneltempo naar het allerhoogste klimaatcomfort, zowel in de winter als in de zomer. Verkrijgbaar in verschillende groottes en vermogens, zowel als wand-, plafond- of inbouwmodel. Briza 22 is de krachtpatser voor expositie- en winkelruimtes, kantoor- en vergaderruimtes, schoolgebouwen, hotels, wintertuinen enz. Briza 12 is met zijn slanke designbekleding ook uitermate geschikt voor woningen.

Jaga Briza 02

Jaga Strada Hybrid

De Jaga Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte te koelen. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem, ingewerkt in elke Jaga Strada Hybrid, kunnen ook compactere modellen verwarmen op de allerlaagste watertemperaturen. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.


Jaga Strada Hybrid 02

Jaga Vertiga Hybrid

DeJaga Vertiga Hybrid is de enige verticale designradiator voor super lage watertemperaturen. Bovendien is dit toestel nu ook geschikt voor Jaga Light Cooling (niet-condenserende koeling) in combinatie met elke warmtepomp met koelfunctie. Deze milde vorm van koeling is zeer energie-efficiënt.

Jaga Vertiga 01

Ontdek hier de Jaga nettoprijslijst voor installateurs.