Vrachtwagens
Nieuws

Jouw expert in rookgasafvoer.

Als gespecialiseerd bedrijf werkt u graag samen met mensen waarop u kan bouwen, uw reputatie hangt er immers vanaf. In ons vakgebied zijn wij als importeur, groothandel en fabrieksagent in rookgasafvoermaterialen hierbij dé gerenommeerde partner. Met meer dan 20 jaar ervaring op de Belgische markt hebben we de evolutie in verwarmingstechnieken en de gekoppelde rookgasafvoer-problematiek mee sturing gegeven.

Bekijk alle artikels

Rookgasafvoer op maat
Multifunctionele dakdoorgangen, CLV systemen, Cascade systemen, wij maken ze op maat en in elke kleur. Onze kwaliteitsproducten zijn praktisch van indeling en worden volledig naar wens ontworpen, zodat deze naadloos in het beeld van het gebouw passen. Maak een afspraak met onze projectbeheerders en zij brengen de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen uw project helder in beeld.

Vakkundige opvolging
Hekon werkt uw project grondig uit en giet het in de juiste vorm. Uiteraard verloopt alles in nauw overleg, maar verder hebt u er bijna geen omkijken naar. Wij maken gebruik van de modernste reken- en tekenapplicaties, en wisselen alle gegevens digitaal uit.

Uitstekende, snelle service
Naast maatwerk beheert Hekon een ruime stock standaard rookgasafvoermateriaal dat op elk tijdstip te raadplegen is via de webshop. Orders die voor 15:00u bij ons toekomen, worden de volgende werkdag uitgeleverd in België en dit volgens uw wens. Uiteraard is deze regel onder voorbehoud van stockbreuk bij ons of onze toeleveranciers.

Meer informatie? Vrijblijvende prijsopgave?

-Mail naar offerte@hekon.be
-Bel onze commerciële binnendienst op +32(0)14 23 50 41
-Surf naar hekon.be.