Group Nivelles1
Nieuws

Meet AIO, de I-Drain designdrain .

Met de nieuwe AIO beschikt u over een all-in-one douchegoot met een hoog designgehalte die perfect combineerbaar is met de trends in de hedendaagse badkamer. We hebben al onze jarenlange know-how gebundeld om voor u een douchegoot te ontwikkelen die voor elke mogelijke situatie een oplossing biedt.

Bekijk alle artikels

Onze eigen ontwikkelde sifon kan 360° draaien die u een aansluiting biedt in elke richting. Bijkomend heeft de AIO zowel een horizontale als verticale aansluitmogelijkheid. De douchegoot kan indien gewenst als muurmodel geplaatst worden.

Met I-Drain kiest u voor zekerheid, door de waterdichtheidsgarantie van maar liefst 25 jaar door de unieke verlijming van het waterdichtingsdoek. U installeert de AIO bovendien uitermate makkelijk. Er zijn slechts 4 componenten en de AIO heeft een lage inbouwhoogte.

De I-Drain AIO kunt u verkrijgen in twee vaste lengtes: de Small van 950 mm of de Large die 1150 mm lang is. Is uw afvoergoot toch net iets te lang of te kort? Beide afmetingen hebben een rooster, van amper 33mm breed, dat eenvoudig in te korten is. Droomt u van een grote inloopdouche? Dan kan u het rooster zelfs verlengen met de optionele verlengstukken. Resultaat? Met elke afmeting kunt u een wall-to-wall effect bekomen. Zo creëert u een vrijwel onzichtbare, minimalistische designoplossing voor de waterafvoer van uw doucheruimte.

Het rooster is standaard in een inox afwerking voorzien maar kan optioneel ook verkregen worden in een mat zwarte afwerking of in één van onze zes PVD afwerkingen. Hiermee kan u uw persoonlijk accent geven aan uw droombadkamer. Ook perfect te combineren met kraanwerk in dezelfde afwerking.

Nog niet overtuigd? U verliest amper tijd bij het onderhoud dankzij het apart uitneembaar haarvangroostertje en meegeleverd reinigingsborsteltje.

Ontdek onze unieke all-in-one designdrain nu bij de betere sanitaire groothandel of tegelhandel!