Isobouw Img 0800
Nieuws

Een dak isoleren ging nog nooit zo eenvoudig.

Een geïsoleerd keper-/spantendak in één arbeidsgang

Dak isoleren? Met iRoof maakt IsoBouw het gemakkelijk voor u. iRoof is een dampopen en constructief sterk, zelfdragend element voor hellende daken. Het meest opvallende kenmerk van iRoof is dat de kepers al fabrieksmatig geïntegreerd zijn in de isolatielaag. Op deze wijze kan de constructie én isolatie in één arbeidsgang worden aangebracht.

Bekijk alle artikels

iRoof biedt u flexibiliteit, afwerkingsvrijheid en meer verwerkingsgemak. Met de doorlopende isolatielaag tussen de kepers en de tand-/groefverbinding voorkomt u koudebruggen en wordt het dak wind- en luchtdicht zonder plaatsing van een extra scherm. Het gevolg: Betere thermische prestaties en hogere energiebesparingen tegen lagere kosten.

iRoof is een dampopen en constructief sterke, zelfdragende dakisolatie. De platen zijn leverbaar in projectspecifieke lengtes tot 7,5 m in diverse U-waarde t/m 0,12 W/m²K (RD 8,3 m2K/W ). Aan de binnenzijde kunnen kabels en leidingen op eenvoudige wijze worden weggewerkt. Vervolgens kunt u naar eigen keuze zelf invulling geven aan de verdere binnen afwerking, zoals bijvoorbeeld met gipsplaten.

Neem voor meer info contact op met Dominique Jaskier, dominique.jaskier@isobouw.nl, tel. 04 77 95 18 40.