Keyvisual
Nieuws

Luxlight laat u stralen.

Hoe u met een glashelder vlak in een dak, iemands leven positief kunt beïnvloeden. dat laten we bij Luxlight al sinds 2001 zien.

Bekijk alle artikels

Luxlight laat u stralen

Hoe u met een glashelder vlak in een dak, iemands leven positief kunt beïnvloeden. dat laten we bij Luxlight al sinds 2001 zien. Wij zijn een familiebedrijf dat platdakvensters produceert, ook wel lichtstraten genoemd. Deze worden gemaakt in onze fabriek in Westerhoven (NL, nabij de grens bij Lommel). Dóór onze lichtstraten halen steeds meer huishoudens in België en Nederland een flinke portie daglicht in huis. Dat doen ze omdat daglicht gezond is, lekker voelt en de gebruikers er gelukkiger van worden. En voor ons voelt dat al net zo goed. Want wat is er nu mooier dan dat je als bedrijf mensen kunt laten stralen?

Luxlight modellen Illumy, Basic of maatwerk. Dat zijn de drie productlijnen waaruit u bij Luxlight een lichtstraat kiest. Voor welke productlijn u ook kiest, u heeft altijd de keuze uit drie modellen: de LDM, de LDV en de ZD.

LDM: Lessenaarsdak tegen muur
Gaat u of uw klant (ver)bouwen en valt er door de aanbouw te weinig daglicht binnen? Dat kunt u oplossen met onze LDM-lichtstraat. U plaatst de LDM tegen de bestaande buitenmuur en krijgt meer daglicht in de woning dan er ooit is geweest.

LDV: Lessenaarsdak vrijstaand Het broertje van de LDM. Vrijwel identiek, maar met één groot verschil. Dit model plaatst u niet tegen een muur, maar gewoon daar waar u deze op het platte dak wilt hebben. Onder die plek is er aan daglicht geen gebrek. Maar dat geldt eigenlijk voor de gehele woning.

ZD: Zadeldak Een zadeldak van glas voor op het platte dak. Door het grote glasoppervlak van deze lichtstraat, lijkt de ruimte eronder opeens veel groter. Heel prettig ook als u naar boven kijkt. U bent binnen, maar het voelt als buiten.

Luxlight

Luxlight Illumy De Illumy is de grootste lichtstraat die u bij Luxlight kunt krijgen. Stelt u eens voor: één groot glasvlak van bijna 12 m2 in het platte dak? Heel strak, zonder storende tussenstijlen. Met erin helder Crystall HR+++ triple glas dat heel veel daglicht doorlaat en goed isoleert. Met een Uw-waarde vanaf 0,59 W/m²K is de Illumy ideaal geschikt voor de passieve woningbouw. Design is de basisuitvoering. Energy de uitvoering met plisségordijn. De Day & Night heeft een plisségordijn én geïntegreerde ledverlichting. De Illumy is uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen en optioneel met elektrische buitenzonwering.

Luxlight Basic Basic zijn onze standaard lichtstraten die wij snel uit voorraad leveren. Dit veelgevraagde product heeft tussenstijlen tussen de glasvlakken. De Basic is leverbaar in zes vaste maten met minimaal 2 en maximaal 7 glasvlakken. Het glas dat Luxlight gebruikt is helder Crystall HR++ glas. Voor de buitenkant kiest u wit (RAL9010) of antracietgrijs (RAL7016). De binnenkant is standaard wit (RAL9010).

Goed. Waarom Luxlight? Nou, hierom. In willekeurige volgorde:

  • We zitten al meer dan 20 jaar in dit vak en op het platte dak.
  • Voor elk plat dak hebben wij een lichtstraat die heel veel daglicht doorlaat.
  • Past het niet qua formaat of bij uw smaak of stijl? Maatwerk is altijd mogelijk.
  • U krijgt een transparante prijs, een realistische levertijd en een eerlijk technisch advies.
  • Het is prettig werken met ons, of dat u nu particulier, aannemer of architect bent.
  • We geven 10 jaar garantie op onze lichtstraten, omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit.

Onze accountmanagers Leon Dreezen en Erik Broekhoven kunnen u zo nog een aantal punten opnoemen, mocht u dat wensen. Zij komen graag bij u langs om met u kennis te maken en verdere informatie en technisch advies te geven. Zij zijn ook op de beurs Architect@Work Kortrijk aanwezig op 21 en 22 oktober en bemannen daar de stand 93.

Indien u interesse heeft in een vrijkaart of eens wilt babbelen met Leon of Erik bij u op de zaak, contacteer hen dan gerust.

Leon Dreezen
+32 (0)479 61 04 28
leon.dreezen@luxlight.eu

Erik Broekhoven
+32 (0)472 13 67 12
erik.broekhoven@luxlight.eu

Lichtstraten