Wienerberger Wie Elfino 1920X1080Px
Nieuws

Tegelpan Elfino - Fijn als een lei, makkelijk als een tegelpan.

Fine & Easy

Met de nieuwe keramische tegelpan Elfino streven we de perfectie na.

Bekijk alle artikels

Fine Dankzij de vlakke look van een lei oogt een dak met Elfino tegelpannen heel strak. Dat maakt van deze fijne pan het perfecte alternatief voor een dak met leien.

Easy Elfino is snel en makkelijk te installeren dankzij de doorlopende ophangneus bovenaan. En de 30 jaar garantie op vorstbestendigheid die Wienerberger biedt maakt het nog makkelijker om te kiezen voor een duurzaam en UV-bestendig Elfino dak.

Voor nieuwbouw of renovatie

De fijne vormgeving van de tegelpan Elfino leent zich perfect voor een hedendaagse nieuwbouw of renovatie. Door haar dunne voetzijde en de aangepaste breedte van de vorst lijkt een dak dat is afgewerkt met Elfino keramische tegelpannen van Koramic gewoon door te lopen. Keramische hulpstukken garanderen een strakke afwerking en detaillering, die de architectuur versterken.

De keramische tegelpan Elfino is ook ideaal voor renovaties; ze is namelijk het perfecte alternatief voor een dak met leien. Aangezien oude daken meestal een stevige structuur hebben, is een versterking vaak niet nodig als u oude pannen of leien wilt vervangen.

Plaatsingsgemak

De Elfino heeft een doorlopende ophangneus bovenaan. Daardoor moeten niet alle keramische tegelpannen stuk voor stuk worden vastgemaakt, wat de plaatsing vergemakkelijkt en sneller doet verlopen.

Duurzaam

De Elfino keramische tegelpan is kleurvast en dus blijvend mooi, dankzij het engobeproces. Daarbij wordt een fijne, matte deklaag vastgebakken in de klei. Dat levert een esthetisch veel duurzamer resultaat op dan een gecoate afwerking.

De Elfino keramische tegelpan wordt bovendien lokaal geproduceerd met behulp van plaatselijke, recycleerbare en natuurlijke grondstoffen. Het transport blijft tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de pannen demonteerbaar en herbruikbaar.