Logo Etc Rood
Nieuws

Vandaag is het moment gekomen om met vernieuwde energie, het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst..

Iets meer dan 20 jaar geleden werd EURO TOP CONCEPT opgericht. Reeds vanaf het begin, is EURO TOP CONCEPT dé exclusieve verdeler van KLAAS machines in België.

Bekijk alle artikels

Eerst waren er de KLAAS aluminium liften voor de verhuismarkt en voor dakwerkers, bijzonder kwalitatieve producten die tot op vandaag nog steeds hun gelijke niet kennen op de markt.

KLAAS is blijven innoveren en is kort nadien op de markt gekomen met de aluminium dakwerkerskranen. Dit blijkt een uitermate geschikt antwoord voor de uitdagingen van onze dakwerkers. Onze klanten moeten we niet meer overtuigen van de winst in efficiëntie en tijd door met deze machines te werken.

Dit gamma van KLAAS dakwerkerskranen en -liften wordt nog aangevuld met KLAAS hoogtewerkers en de GEDA ladderlift zodat we voor iedere job op hoogte wel een oplossing kunnen bieden.

Vandaag is het moment gekomen om met vernieuwde energie, het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Onze nieuwe zaakvoerder, Pieter Van Hecke neemt de touwtjes over van Stephane Van Laere.

Het ervaren ETC-team blijft daarnaast hetzelfde, en legt alvast volgende prioriteiten:

  • EURO TOP CONCEPT zal vanaf nu nog meer inzetten op SERVICE en DIENST-NA-VERKOOP. Ons doel is om u hier zo snel mogelijk te kunnen helpen.
  • De VERHUUR-vloot voor de kranen zal uitgebreid worden, zodat we deze markt nog beter kunnen dienen.
  • Daarnaast scannen we constant de markt af naar INNOVATIES bij KLAAS en daarbuiten, zodat we onze klanten steeds de meest performante machines kunnen aanbieden.

Ook onze vaste verkopers, Dominique en Jean-Marc, blijven voor de volle 200% paraat staan om u het juiste product aan te bieden. Contacteer hen gerust om meer info te krijgen over onze producten.

We beleven momenteel bijzondere en onzekere tijden.

Het is nu dat u het verschil kan maken, als mens en als ondernemer.

Onze klanten worden overstelpt met aanvragen.

Wees efficiënt, wij kunnen u daarbij helpen!

Vragen? Neem gerust contact op.

Pieter Van Hecke Dominique Christien Jean-Marc Mampaey

Algemeen – Service Verkoop Vlaanderen Verkoop BXL en Wallonië

03 820 17 31 0477 40 76 73 0475 86 71 76

pieter@eurotopconcept.be verkoop@eurotopconcept.be vente@eurotopconcept.be