Id10158815 Xxl
Nieuws

VELUX introduceert de kit gootstukken Pro+.

In heel Europa wordt de bouwsector geconfronteerd met grotere verwachtingen en uitgebreide regelgeving om de klimaatcrisis het hoofd te bieden. Om hieraan tegemoet te komen, heeft VELUX

zich gericht op een betere isolatie en een langere levensduur van materialen en oplossingen. Daardoor kunt u nu beter voldoen aan de huidige energie-eisen en een duurzame oplossing bieden.

Bekijk alle artikels

De kit gootstukken Pro+ 2000 (bv. EDW SK06 2000) wordt de nieuwe standaard en vervangt de gootstukken 0000 (bv. EDW SK06 0000) voor de installatie van individuele dakvensters. Het bevat alle installatieproducten die nodig zijn voor een optimale installatie en het voorkomen van koudebruggen. Het omvat de BFX onderdakkraag en het BDX isolerend kader dat beschermt tegen het binnendringen van water, schimmel en condensatie om duurzaamheid en binnencomfort van de bewoners te garanderen.

De kit gootstukken Pro+ bevat alles wat u nodig hebt in één doos, waardoor het werk een stuk gemakkelijker wordt dankzij deze hoogwaardige installatieproducten.

Extra voordelen en 6 verbeteringen:

1.Een nieuw handvat, geïntegreerd in de kartonnen verpakking, maakt het gemakkelijker om de doos naar het dak te transporteren.

2.De hoogte van het BDX-isolerend kader is verhoogd om de veranderende afmetingen van de gordinglatten op te vangen, dit zorgt voor een nog betere isolatie rond het dakvenster.

3.De onderdakkraag is verbeterd, zodat hij in alle weersomstandigheden gemakkelijker in het dak kan worden geïntegreerd.

4.Alle schroeven zijn magnetisch, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn.

5.Alle spijkers in de gootstukken zijn vervangen door magnetische schroeven, zodat er geen hamer nodig is.

6.De verpakking is nu plasticvrij, wat het recycleren bij het scheiden en sorteren van het afval vergemakkelijkt.

Met de Pro+ gootstukken beschikt u over alle tools voor een efficiënte installatieworkflow die voldoet aan de bouwvoorschriften voor een vakkundige installatie.