Velux Id10131317 Xxl
Nieuws

VELUX lanceert twee nieuwe 2in1 en 3in1 dakvensters.

Dakvensters zijn een geweldige manier om ruimtes te transformeren en de beste manier om meer daglicht en frisse lucht in woon- en werkruimtes te brengen. Voortbouwend op hun ervaring om te innoveren, introduceert VELUX nu twee extra varianten in de 2in1 en 3in1 reeks, beide verkrijgbaar in 10 verschillende afmetingen.

Bekijk alle artikels

Twee nieuwe dakvensters, gemakkelijk te installeren

De gemotoriseerde variant, met zijn automatische regensensor en bediening op afstand via een draadloze muurschakelaar of mobiele app, biedt meer comfort en eenvoudige bediening op afstand. Het wordt aangedreven door zonne-energie, vereist geen bekabeling.

De manueel uitzetbare variant (opening onderaan) zal beschikbaar zijn vanaf 1st oktober. Het laat toe het venster naar buiten te openen om zo een ononderbroken en onbelemmerd panoramisch uitzicht te krijgen.

Deze twee nieuwe varianten hebben ook belangrijke voordelen voor installateurs:

  • Installatie van binnenuit en gewichtsvermindering - De nieuwe varianten bestaan nu ook uit een vast kader en een uitneembare venster, wat het gewicht van het dakvenster tijdens het transport vermindert en het installatieproces vergemakkelijkt. Het installatieproces kan nu volledig van binnenuit worden uitgevoerd, evenals eventuele wijzigingen of vervangingen.
  • Geen bekabeling - De twee nieuwe varianten op zonne-energie vereisen geen speciale aansluitingen op elektrische bekabeling, waardoor ze ook gemakkelijker te installeren zijn.
  • Geoptimaliseerde installatietijd - De installatie kan in één dag worden voltooid omdat de innovatieve module standaard moet worden geïnstalleerd met één frame.
  • Gemakkelijk te bestellen - Eén productnummer en één installatiepakket per bestelling.