Adobe Stock 187924917

BA4 - Elektrische werkzaamheden.

Opleiding BA 4 (voor de niet elektricien)

Deze cursus geeft de deelnemers een helder inzicht in een aantal noodzakelijke basisbegrippen over elektriciteit, het veilig hanteren van schakel- en beveiligingsapparatuur en elektrisch handgereedschap.

Programma

Wij behandelen o.a. volgende onderwerpen: bedieningshandelingen en elektrotechnische werkzaamheden door de BA-4 en de BA-5, risico’s bij werken met elektriciteit, stroomdoorgang, stroomsterkte, spanningsgebied, letsels door ongevallen, hulp bij ongevallen, werken onder spanning, vitale vijf, vrijschakelen, vergrendelen, meten, aarden, signalering, afbakenen van het werkterrein, enz. De cursus is behoorlijk gestoffeerd met actuele foto’s en tekeningen.

Wij maken deze cursus graag op maat van uw bedrijf door het toevoegen van bedrijfsspecifiek fotomateriaal (elektriciteitskasten, handgereedschap, e.d.). Deze foto’s worden tijdens de cursus uitvoerig besproken zodat uw collega’s interactief bij de cursus worden betrokken.

Evaluatie

Om te bewijzen dat de cursisten voldoende instructies hebben gekregen en de materie behoorlijk beheersen, sluiten we de cursus af met een theorietoets. Het is dan aan de werkgever om op basis van de resultaten al dan niet een bekwaamheidsattest af te leveren aan de werknemer.

Praktisch:

· Richtprijs: € 190

Duur: 8u

Datum Locatie  
15/12/20 - 16/12/20 Truibroek 51, Ham Inschrijven