Ondernemen met Smaak - Waar visie en smaak elkaar ontmoeten
Datum: 03/11/2025

Gastspreker: Herman Verwimp, voormalig directeur Marketing & HR bij Mathieu Gijbels
Geen betere manier om te leren én te netwerken dan door het gewoon te doen!
De Limburgse Bouwacademie brengt opnieuw een groep ambitieuze bouwondernemers samen in een inspirerend leertraject.
In deze nieuwe reeks sessies dompelen we je onder in een krachtig ondernemersverhaal, gebracht door Herman Verwimp die je meeneemt langs diverse uitdagingen waar je als bouwprofessional mee te maken krijgt — van personeelsbeleid tot efficiëntie, groei en strategie.
Je krijgt heldere inzichten, praktische tips en de ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega’s. Alles in een unieke en ontspannen setting: een professioneel kookatelier, waar we tussendoor ook samen de smaken van de Europese keuken ontdekken.
Kortom: inhoud, netwerk en beleving in één smaakvolle formule. Voor en door bouwondernemers.
DATA
maandag 3 november 2025: strategie (voor wie / wat / hoe)
maandag 15 december 2025: exit-strategie
maandag 26 januari 2026: personeelsbeleid
maandag 2 februari 2026: communicatie met klanten
maandag 16 maart 2026: innovatie versus duurzaamheid
TIMELINE
18u30: ontvangst met hapje
19u: start sessie: inleiding over topic door Herman Verwimp
19u15: start kookworkshop (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Tussen voor- en hoofdgerecht: interactieve kennis- en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemer en onder leiding van Herman.
Na hoofdgerecht: afronden topic en blik op volgende sessie
22u: voorzien einde
LOCATIE: Hoenger, Groeningenweg 23 bus 2, 3590 Diepenbeek
PRIJS: 575 euro excl BTW per persoon