Computer Witte Achtergrond
Nieuws

DAG VAN DE WEBSHOP 25 – 27 OKTOBER.

Deze maand zetten we graag een van onze leden in de schijnwerpers: db-decor! Al jaren is db-decor een trouwe klant bij HappyWebsites, en onlangs hebben ze een belangrijke stap gezet in hun online aanwezigheid door een webshop toe te voegen aan hun bestaande website.

Bekijk alle artikels

Met deze slimme zet kunnen ze hun interieurproducten nu ook online verkopen, zodat zowel bestaande als nieuwe klanten gemakkelijk vanuit huis hun favoriete items kunnen bestellen.Hier zie je hoe de webshop van van db-decor er uit ziet.

Laptop

Naast de webshop heeft db-decor ook een nieuwe showroom gelanceerd waar klanten meubels kunnen bekijken en een afspraak kunnen maken om deze in de fysieke showroom te komen bezichtigen. Een innovatieve aanpak die zowel het gemak van online shoppen als de persoonlijke ervaring van een fysieke winkel combineert!

HappyWebsites heeft db-decor geholpen bij de lancering van hun aantrekkelijke webshop, en ook jij kunt hiervan profiteren! Wil je ook graag online zichtbaar worden? Neem dan contact op met onze partner HappyWebsites en ontvang als lid van Bouwunie Limburg maar liefst 50% korting op een professionele website!

Zet die stap naar online succes en maak net als db-decor je klanten blij met een naadloze online ervaring!