T2 Campus Bouw 99
Red Hexagon

EHBO - opfrissing

EHBO

Doel van deze opleiding

Het is wettelijk verplicht (KB 15 december 2010) om als bedrijf of organisatie personen in dienst te hebben die de eerste hulp kunnen verlenen aan werknemers die het slachtoffer zijn van een ongeval of die onwel geworden zijn.

De vorming zelf en de jaarlijkse bijscholing zorgen er voor dat de hulpverlener de kennis en vaardigheden verwerft en behoud om de levensbedreigende medische toestand van personen te herkennen en daarbij de principes van eerste hulp toe te passen. In afwachting van de komst van de gespecialiseerde diensten kunnen zij het slachtoffer helpen en begeleidenInhoud van deze opleiding

Het programma van de bijscholing is gericht op het behoud van de basiskennis en -vaardigheden en het bijbrengen van nieuwe of geëvolueerde eerste hulppraktijken of -kennis.

Doelstelling 1: De basisprincipes (wetgeving, basishygiëne, analyseren, procedures, toestandsanalyse).

Doelstelling 2: Het ondersteunen van de vitale functies (bewusteloos, stuiptrekkingen, ademnood, toestandsherkenning slachtoffer, reanimatie).

Doelstelling 3: Andere afwijkingen (aandoeningen, vergiftiging, bloedingen, huidwonden, spieren en gewrichten, hoofdletsels, brandwonden, oogletsels).

Praktische informatie

20/09/2023 • 08u30 - 12u30
Industrieterrein Kolmen 108
3570 Alken (bekijk op kaart)
Prijs: € 110,00
Inschrijvingen gesloten

Meer informatie

Opleidingspartner
CLB ACADEMY EXTERNE PREVENTIE

Taal
Nederlands

Formaat
Op locatie

Inschrijven

Contactpersoon
Deelnemer 1
Extra informatie