Project Formaat Afbeelding Wijzigen 2
Nieuws

Beerensterk in al jouw drukwerk.

Jawel, naast textieldruk/borduring kan je ook bij ons terecht voor alles aangaande digitaal drukwerk!

Bekijk alle artikels

Wij bieden namelijk een breed scala aan mogelijkheden van visitekaartjes en papierdrukwerk tot grotere projecten zoals werfborden, hekwerkbanners en beachflags.

Alles wordt steeds netjes afgestemd op jouw huisstijl precies zoals jij het wilt. Voor we gaan drukken, krijg je altijd eerst een ontwerp, totdat jij kan zeggen: "Ja, dát is het!" Pas als jij tevreden bent, gaan wij aan de slag. Drukwerk zonder zorgen, zeg maar!

Wil je jouw bedrijf helemaal in ‘the picture’ te zetten? Dan is een (voertuig)belettering écht een troef! Of je nu één sticker wil of je hele wagenpark een make-over wilt geven, wij zorgen ervoor dat je wagen net zo goed voor de dag komt als jijzelf.

En voor wie nóg een stapje verder wil gaan, hebben we onze carwraps. Hiermee pakken we je hele auto in, alsof het een cadeautje is. (Uiteraard met een ‘inpakpapiertje’ dat lekker lang blijft zitten.) Of je nu kiest voor een matte look of een kleurrijke eyecatcher, jouw wagen wordt vast en zeker het gesprek van de dag.

Wil jij jouw bedrijf ook graag in de verf zetten? Maak dan zeker een gratis adviesafspraak met één van onze experts via www.beerendruk.com.

Tot binnenkort!




Beerendruk Artikel