K700 05
Nieuws

THE FUTURE IS NOW.

Met het uitgebreide gamma elektrische KLAAS kranen, zowel op aanhangwagen als vrachtwagen, staat Euro Top Concept klaar om u te begeleiden naar een groener machinepark.

Bekijk alle artikels

KLAAS K300E

Deze Klaas nieuwkomer, gebaseerd op de beproefde K21-30, is ontwikkeld als puur elektrische kraan. De haakhoogte van de aanhangerkraan is ongeveer 30 m. Het maximaal draagvermogen van 1.500 kg en een zijdelingse bereik van 21 m met een gewicht van 250 kg of 14 m met een last van 500 kg is opmerkelijk. Dankzij de compacte afmetingen en de handige zelfrijdende aandrijving kan de allrounder ook worden opgesteld als bouwterreinen smal of moeilijk bereikbaar zijn. Een intrekbare dissel verkleint de benodigde voetafdruk van de kraan tot 7 m lengte. De K300 E heeft standaard een automatisch nivelleringssysteem. De KLAAS K300 E een ideale kraan voor vakmannen (M/V) die graag werken in aangename werkomstandigheden zonder achtergrondlawaai.


K300 E 4

KLAAS K350E

De K350 E is een aanhangerkraan in de 3,5 ton klasse met state-of-the-art uitrusting, hoog rijcomfort en uitstekende prestatiewaarden. Zijn maximale draagvermogen is 1.500 kg, de zijdelingse reikwijdte met een last van 250 kg is een indrukwekkende 22 meter.

Een absoluut Klaas hoogtepunt is de hydraulisch telescopische giek. Met hoogtewerker of complexe montagewerkzaamheden kan de giek gemakkelijk met de afstandsbediening worden in- en uitgeschoven, zelfs onder belasting. Dit maakt complete kraanmontage kinderspel, zelfs in kleine ruimtes. De elektromotor op batterijen, die de kraan bijna geruisloos aandrijft, is een baanbrekend kenmerk. De grote lithiumbatterij kan tijdens het gebruik van de kraan ook worden opgeladen bij elk conventioneel stopcontact van 230 volt, hoewel dit zelden nodig is omdat de K350 E gemakkelijk een hele werkdag kan worden gebruikt zonder op te laden. De hoogwaardige lithiumbatterij heeft door zijn hoge prestaties slechts enkele oplaadcycli nodig en is daarom bijzonder gebruiksvriendelijk en waardevast.


K350 5

KLAAS K700E

De K700E op vrachtwagen, met een haakhoogte van 34,5 m en een hefcapaciteit van 1,6ton, is uitgerust met vele technische functies die het dagelijkse werk van dakdekkers, timmerlieden en gevelbouwers aanzienlijk vereenvoudigen. Zijn compacte afmetingen en enorme zijdelingse reikwijdte zijn indrukwekkend. De K700E kan bijvoorbeeld ladingen van 250 kg verplaatsen naar werkgebieden op 30 m afstand. Uitgerust met een dubbele hydraulische en telescopische giek is het de ideale kraan in stedelijke gebieden. Een grote lithiumbatterij en een optimale verbruiksinstelling zorgen ervoor dat de kraan een hele werkdag zelfvoorzienend kan werken. Zelfs langdurig werken met het platform is mogelijk zonder opladen. De K700 E wordt opgeladen via een standaard 230 V stopcontact.


K700 05

Vragen?

Dominique Christien

VERKOOP

+32 (0)477 40 76 73

verkoop@eurotopconcept.be

www.eurotopconcept.be

Euro Top Concept. Let’s grow your business.

Onderhoud - verkoop- verhuur

Kranen – liften – hoogwerkers – toebehoren

BTW: BE0864.460.634