• Adverteren op Bouwsectorgids.be


De administratieve rompslomp bij bouwbedrijven is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Zeker voor heel wat zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven is het bijhouden van hun administratie een ware last.


  • Juridische helpdesk Adlex


  • Reinigings- en verbrandingsattesten

Via Bouwunie kan u uw blanco reinigings- en verbrandingsattesten bestellen. Leden krijgen hierop een korting. Verzending van deze attesten bedraagt minimum € 10,00 (afhankelijk van de bestelling). De attesten kunnen ook afgehaald worden in de kantoren van BOUWUNIE Limburg na een telefonische afspraak. Omwille van corona zijn we niet elke dag op kantoor.

Prijzen, per stuk en excl. btw

Voor Bouwunie-leden

1-100 stuks

€ 16,80

Voor niet-leden

1-100 stuks

€ 24

Gepersonaliseerde attesten

Via Bouwunie kan u uw gepersonaliseerde reinigings- en verbrandingsattesten bestellen. Deze bevatten automatisch uw gegevens. Leden krijgen hierop een korting.

Verzending van deze attesten bedraagt minimum € 10,00 (afhankelijk van de bestelling). Gezien het gepersonaliseerd drukwerk vragen wij om een minimum aantal van 10 attestboeken te bestellen. De bestelling en levering wordt door BOUWUNIE Limburg twee keer per jaar voorzien - mei en november. Gelieve hier rekening mee te houden.

Prijzen, per stuk en excl. btw

Voor Bouwunie-leden

1-100 stuks

€ 18,50

Voor niet-leden

1-100 stuks

€ 26,50

Bestel hier