Procom staat leden van Bouwunie Limburg bij op het vlak van hardware, software en netwerkbeheer. Men laat leden kennismaken met de mogelijkheden op vlak van digitalisering zoals o.a. systeembeheer en cloud-toepassingen. Leden van Bouwunie Limburg genieten een korting (25%) op een maandelijks onderhoudsabonnement bij PROCOM zolang ze lid zijn van Bouwunie Limburg. Concreet betekent dit dat een tarief van €56,25/uur ipv €75/uur gehanteerd wordt.

De administratieve rompslomp bij bouwbedrijven is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Zeker voor heel wat zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven is het bijhouden van hun administratie een ware last.


  • De bouw digitaal

2020 werd hét jaar van de de doorbraak van digitaal werken. Achterblijven is geen optie en daarom is er voor u DE BOUW DIGITAAL. Dit initiatief werd opgezet door Bouwunie Limburg om de drempel voor de bouwondernemer om digitaal actief te zijn serieus te verlagen. De corona-crisis heeft met zich meegebracht dat het nu, meer dan ooit tevoren, heel belangrijk is geworden dat u online actief bent én gevonden wordt!

Wat houdt dit initiatief nu concreet in?
In samenwerking met partner HappyWebsites heeft Bouwunie Limburg een digitaal pakket uitgewerkt. In dit pakket zit onder meer een beveiligde en professionele website met een korting van maar liefst 50 % voor de leden van Bouwunie Limburg. Maar ook voor hulp in sociale media en opleidingen in digitale toepassingen engageren we ons graag om u op weg te helpen. Interesse? Mail ons op info@bouwunielimburg.be

  • Juridische helpdesk Adlex


  • Reinigings- en verbrandingsattesten

Via Bouwunie kan u uw blanco reinigings- en verbrandingsattesten bestellen. Leden krijgen hierop een korting. Verzending van deze attesten bedraagt minimum € 10,00 (afhankelijk van de bestelling). De attesten kunnen ook afgehaald worden in de kantoren van BOUWUNIE Limburg na een telefonische afspraak. Omwille van corona zijn we niet elke dag op kantoor.

Prijzen, per stuk en excl. btw

Voor Bouwunie-leden

1-100 stuks

€ 16,80

Voor niet-leden

1-100 stuks

€ 24

Gepersonaliseerde attesten

Via Bouwunie kan u uw gepersonaliseerde reinigings- en verbrandingsattesten bestellen. Deze bevatten automatisch uw gegevens. Leden krijgen hierop een korting.

Verzending van deze attesten bedraagt minimum € 10,00 (afhankelijk van de bestelling). Gezien het gepersonaliseerd drukwerk vragen wij om een minimum aantal van 10 attestboeken te bestellen. De bestelling en levering wordt door BOUWUNIE Limburg twee keer per jaar voorzien - mei en november. Gelieve hier rekening mee te houden.

Prijzen, per stuk en excl. btw

Voor Bouwunie-leden

1-100 stuks

€ 18,50

Voor niet-leden

1-100 stuks

€ 26,50

Bestel hier