Pagina Bouwunie Limburg
White Hexagon

De sterkste bouwfamilie van Limburg.

BOUWUNIE Limburg Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie. Bouwunie komt op voor hun belangen. Ze verstrekt gespecialiseerd advies, doet aan lobbying, legt eigen accenten, verkondigt eigen standpunten en biedt een platform waar collega’s bouwkmo’s elkaar kunnen ontmoeten.

De mensen die het te bewandelen pad voor Bouwunie Limburg uittekenen, zijn aannemers, bedrijfsleiders die hun eigen centen in hun onderneming gestoken hebben, die daarmee risico’s lopen en iets willen creëren. Bouwunie Limburg telt ruim 1.200 leden. Ze richt zich tot zelfstandige ondernemers, gespecialiseerde kmo’s en kmo’s die totaaloplossingen aanreiken. Bouwunie is aangesloten bij UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers.

Bouwunie Limburg telt op dit moment 7 deelsectoren (Algemene & Ruwbouwaannemers, Dakwerkers, Schrijnwerkers & Interieurbouwers, Schilders & decorateurs, Chape- vloerbedrijven, tegelzetters & natuursteenbewerkers, Stukadoor & afbouwbedrijven en Installateurs). Gelet op de evolutie in de diverse sectoren en de overlappingen en synergiën die er nu reeds bestaan wil Bouwunie Limburg op termijn evalueren naar 3 grote afdelingen, zijnde Ruwbouw & Dak, Installateurs en Afwerking.

Daarnaast is er nood aan verjonging binnen de werking van Bouwunie Limburg. Recent werd dan ook een nieuwe afdeling opgericht die zich toespitst op de noden van de jonge bouwondernemer, nl. JONG BOUWUNIE Limburg.

Wie is wie?

Bouwunie 16April Pieter Gregoire Lr 09

Davy Maesen
Gedelegeerd bestuurder

davy.maesen@bouwunie.be

Bouwunie 16April Pieter Gregoire Lr 06

Eric Motmans
Voorzitter

info@ericmotmans.be

Bouwunie 16April Pieter Gregoire Lr 07

Cindy Thys
Project Coördinator

cindy.thys@bouwunielimburg.be

Bouwunie 16April Pieter Gregoire Lr 08

Pascale Lequesne
Marketing

marketing@bouwunielimburg.be