Agro Nieuwsbrief
Nieuws

Idelco Insulation products in the spotlight.

IDELCO WALL

De WALL isolatiepanelen bieden uitmuntende thermische prestaties, zijn lichtgewicht en hebben een hoge compressieweerstand.

Bekijk alle artikels

IDELCO WALL

De WALL isolatiepanelen bieden uitmuntende thermische prestaties, zijn lichtgewicht en hebben een hoge compressieweerstand. Deze PIR-isolatiepanelen, geschikt voor muurisolatie, zijn aan beide zijden voorzien van een laminaatafwerking en hebben tand- en groefkanten voor een eenvoudige installatie.

De IDELCO WALL voldoet aan brandklasse F, E, Ds2d0. Met WALL isolatiepanelen garandeert Idelco optimale prestaties en duurzaamheid voor uw bouwprojecten.

Waarom kiezen voor deze WALL?

✓ Hoogwaardige thermische isolatie

✓ Eenvoudige installatie

✓ Brandveiligheid

Kies voor de WALL panelen en verzeker uw project van de beste kwaliteit in isolatie. Bouw samen met Idelco aan een veilige en duurzame toekomst!

Agro Nieuwsbrief

IDELCO AGRO+

De AGRO+ panelen zijn hoogwaardige PIR-platen aan beide zijden bekleed met 50 micron dikke aluminium, witgelakt aan de zichtzijde en naturel aan de achterkant.

Met een lambdawaarde van 0,023 W/mK zijn deze isolatieplaten ideaal voor het isoleren van stallen en bewaarloodsen. De warmteweerstand R van een 60 mm dikke plaat bedraagt 2,6 m²K/W. Beschikbare diktes zijn 40 mm, 50 mm (vanaf 1000 m²), 60 mm, 80 mm, 100 mm en 120 mm.

De randafwerkingen kunnen rechte kanten of trapsponning zijn, met of zonder zaagsnede voor stoeltjesprofiel. Lengtes variëren tussen 4,60 m en 13 m voor diktes groter dan 60 mm.

De brandklasse van deze panelen is Ds2d0 op het product zelf, terwijl ze in de eindgebruikstoepassing voldoen aan brandklasse Bs2d0.

Meer interesse? Bezoek de Idelco Insulation website of neem contact op met het Idelco team via bart.lauryssen@idelco.eu.

Meer info Idelco | Insulation Boards

Werf Roeselare 2