Custom15 Dak
Nieuws

Optimaliseer uw leefruimte door van uw zolder een aangename woonkamer te maken.

Optimaliseer uw leefruimte door van uw zolder een aangename woonkamer te maken met de nieuwe VELUX® Dakkapel Ruimte

Transformeer een woonruimte zonder te verhuizen. Dat is de uitdaging van het renoveren van een huis door de zolder te verbouwen.

Bekijk alle artikels

VELUX heeft de nieuwe Dakkapel Ruimte ontworpen om hellende ruimtes om te toveren in ruime slaapkamers, zen badkamers of speelruimtes, die baden in natuurlijk licht en frisse lucht. Dit zorgt voor een gezondere zolder, een grotere leefruimte en nieuwe perspectieven voor kamers onder een hellend dak.

Volume winnen ten voordele van nieuwe ontwerpmogelijkheden

Onder het dak is licht van cruciaal belang en laat toe de ruimte optisch en op natuurlijke wijze te vergroten. Door een combinatie van vier of zes dakvensters transformeert

de VELUX Dakkapel Ruimte interieurs met een spectaculaire toename van natuurlijk licht en een onevenaarbaar gevoel van openheid naar buiten.

Het is ook een echte ruimtebespaarder. Dankzij de V-vormige structuur biedt deze oplossing extra m² tot 3,3m²*. Dit betekent dat iemand vlot kan opstaan en bewegen in een

kamer met een schuine zoldering. Met de installatie van een Dakkapel Ruimte kan een zolder snel en intelligent bewoonbaar worden gemaakt.

In de meeste gevallen wordt de dakkapel in 1 of 2 dagen geïnstalleerd. Een ingenieuze en betaalbare oplossing om te renoveren zonder te verhuizen.

* Oppervlaktewinst bij benadering in het geval van een hoogte van meer dan 1,80 m, voor een Dakkapel Ruimte 6 (3 x 2 MK06 ramen), met een dakdikte van 35 cm en een helling van 35°