Schermafbeelding 2024 03 21 Om 14 15 31
Nieuws

Renoveer dak én gevel met de nieuwe Cedral TECTA lei!.

Een architecturaal statement maken in een renovatie, zonder zwaar in te grijpen in de bestaande dak- of gevelstructuur? De TECTA-vezelcementleien van Cedral zijn de geknipte oplossing! Ze bieden immers tal van belangrijke voordelen waardoor ze ideaal zijn voor renovatieprojecten. Het lichte gewicht, de unieke beschermlaag en de mogelijkheid tot extra isolatie zijn maar enkele troeven. Bovendien zijn leien niet alleen uiterst licht en duurzaam maar ook snel te plaatsen.

TECTA-vezelcementleien zijn voorzien van een unieke beschermlaag die wordt uitgehard met uv-licht. De ingenieuze en gepatenteerde TECTA-technologie verzegelt het lei-oppervlak en beschermt zo tegen schade en verkleuring. TECTA-leien zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, ook vuil, stof en zelfs graffiti laten geen sporen na op deze hoogwaardige en kleurvaste lei.

Met de TECTA-leien realiseer jij voor jouw klanten hoogwaardige en duurzame daken en gevels. Vraag een professionele TECTA staalmap aan!

Licht & economisch

De Cedral TECTA lei is een betrouwbare oplossing en een dankbaar materiaal voor ieder renovatieproject. Een groot pluspunt is haar lichte gewicht, waardoor ze op de bestaande dakstructuur kan worden geplaatst zonder die eerst te versterken. Bij de renovatie van een gevel is het bovendien niet nodig om extra fundering te voorzien. De leien zijn dun en vragen bijgevolg niet veel opbouwhoogte. Zo blijft er voldoende ruimte vrij om de gevel maximaal te isoleren, zonder dat de rooilijn overschreden wordt.

Extra isolatie mogelijk aan de buitenzijde

Op ingrijpende breekwerken en een stoffige woning zit niemand echt te wachten. Gelukkig kan je dankzij leien de gevel aan de buitenzijde isoleren. Van hinder of plaatsverlies is er geen sprake en de woning blijft voor jouw klant bewoonbaar gedurende de werkzaamheden.

Esthetisch, net wat jouw klant wil!

Onze vezelcementleien hebben bovendien alles in huis voor een creatieve afwerking. Er is een ruim aanbod aan formaten en plaatsingspatronen waardoor de leien architecturaal enorm veel mogelijkheden bieden. Door een plaatsing op de gevel en dak kan je snel en makkelijk een strakke, hedendaagse look creëren.

VRAAG VANDAAG NOG JE NIEUWE PROFESSIONELE TECTA STAALMAP AAN

https://www.cedral.world/nl-be...

Bekijk alle artikels