Horemans Jpeg
Nieuws

Bouwinnovatie en BOUWUNIE Limburg bekronen bouwbedrijven.

Traditiegetrouw heeft Bouwinnovatie op de openingsdag van de beurs de kwaliteit van de standhouders beoordeeld. Een architectenjury en persjury zochten respectievelijk naar de meest klantvriendelijke standhouder en de mooiste stand. Hierbij vielen Bouwonderneming Marc Ceelen uit Hamont-Achel en Merode Interieur uit Lanaken, in de prijzen.

Bekijk alle artikels

Persprijs

De Prijs van de Persjury had oog voor de klantvriendelijkheid van de standhouders, de opbouw van de stand in functie van de toegankelijkheid en de creativiteit van de standhouders inzake actieve klantenbenadering (teasers, proactief onthaal). Juryvoorzitter Raymond Polus (Weekkrant) bekroonde de stand van Merode Interieur uit Lanaken: Met hun creatieve en opvallende stand grijpen ze de aandacht van de voorbijgangers. Het is meteen duidelijk wat ze precies doen en wat hun sterkste punten zijn. De stand geeft bovendien door de ‘open’ opstelling, die vanaf verschillende zijden toegankelijk is, een uitnodigende en ruime indruk. Daarnaast wordt de stand bemand door assertief personeel, ze zijn gastvrij en staan klaar om bezoekers aan te spreken en uit te nodigen voor een glaasje. Twee vriendelijke hostessen moedigen de voorbijgangers aan om mee te doen aan een wedstrijd of verlenen uitleg over het bedrijf bij eventuele vragen”.

Img 7881

Architectenprijs

Ligia Nunes, voorzitter van de architectenjury, mocht de architectenprijs uitreiken aan Bouwonderneming Marc Ceelen uit Hamont-Achel. Voor deze prijs vormden de opbouw van de stand, de verzorging van decoratie en inrichting, de presentatie van producten of diensten en de ontvangst van de bezoekers de (esthetische) criteria. De jury loofde Bouwonderneming Marc Ceelen met volgende commentaar: De stand is eenvoudig en origineel. In plaats van een stand te bouwen om een product te tonen, is de stand het product zelf. Het één-op-één model van de houtbouw is heel inzichtelijk en overtuigend. Bovendien passen de getoonde technieken en producten perfect in het thema van de beurs, en in de tijdsgeest. De duurzame en ecologische manier van bouwen die voorgesteld wordt, is innovatief en gaat bewust om met ecologische uitdagingen van vandaag. Tot slot spaart het aanwezige personeel geen enkele moeite om uitgebreid toelichting en achtergrond te geven”.

Img 7914

Beide laureaten kregen een exclusief kunstwerk en oorkonde, een digitale advertentieruimte op innovatief.be en een gratis banner op bouwsectorgids.be.


BOUWUNIE LIMBURG Bouwaward

Bijna 250 genodigden schoven na de eerste beursdag van Bouwinnovatie op vrijdagavond 24 januari aan in Area V van Versuz Hasselt voor de zevende editie van de Nacht van de Bouwvakker. Naast de traditionele uitreiking van de prijzen aan standhouders van Bouwinnovatie, reikte ook Bouwunie Limburg dit keer weer een award uit.

Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie Limburg, mocht de award voor meest verdienstelijk bouwbedrijf 2019 uitreiken:

Het meest verdienstelijk bouwbedrijf van 2019

Hiervoor werden volgende 3 bouwbedrijven genomineerd:

  • - Bouwonderneming Wouter Steegmans uit Wellen
  • - Vliegen NV uit Bree
  • - Houtskeletbouw Horemans uit Oudsbergen

    De award werd toegekend aan Houtskeletbouw Horemans uit Oudsbergen. Voor de jury waren enkele criteria doorslaggevend zoals o.a. actief BOUWUNIE lid. “Zij namen het afgelopen werkjaar meer dan elk ander bedrijf deel aan infoavonden, opleidingen, netwerkactiviteiten, de Limburgse Bouwacademie, PUUR Prof, enz. We weten dus dat zij goed geïnformeerd en geëngageerde bedrijfsleiders zijn, wat een onderneming en zeker de medewerkers alleen maar ten goede kan komen”, aldus Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie Limburg.

Horemans Jpeg