Designer 1
Nieuws

​Vergroot je online zichtbaarheid met een Google Bedrijfsprofiel: Essentieel voor bouwbedrijven.

Als bouwondernemer wil je dat klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen online naar aannemers en vakmensen, en als jouw bedrijf niet goed zichtbaar is op Google, loop je kansen mis.

Bekijk alle artikels

Een Google Bedrijfsprofiel is een eenvoudige, gratis manier om je online vindbaarheid te verbeteren.

1. Verbeterde vindbaarheid

Met een Google Bedrijfsprofiel zorg je ervoor dat je bedrijf zichtbaar is in lokale zoekopdrachten zoals "aannemer in [stad]". Vooral als klanten snel een bouwprofessional nodig hebben, is het essentieel dat jouw bedrijf bovenaan de lijst verschijnt.

2. Klantenrecensies

Online recensies zijn de nieuwe mond-tot-mondreclame. Positieve beoordelingen van klanten kunnen anderen overtuigen om voor jou te kiezen. Ook negatieve feedback biedt kansen om professioneel te reageren en vertrouwen te winnen.

3. Belangrijke bedrijfsinformatie

Deel openingstijden, adres en contactinformatie zodat klanten direct weten hoe ze jou kunnen bereiken. Dit bespaart tijd en voorkomt dat je opdrachten misloopt.

Zorg ervoor dat potentiële klanten jou online vinden door vandaag nog je Google Bedrijfsprofiel aan te maken of te optimaliseren. Wil je graag meer info en tips? Neem dan contact op met onze partner HappyWebsites! Hun HappyService team staat klaar om jou digitaal te ontzorgen.

Leden van Bouwunie ontvangen 50 % korting op alle diensten van Happy Websites!