Achter
Nieuws

Achter de schermen bij Idelco Insulation .

In oktober 2023 heeft Idelco Insulation, een jong bedrijf in de isolatiesector, haar team verrijkt met een sleutelfiguur: Bart Lauryssen treedt toe als commercieel directeur. Met een expertise van meer dan 15 jaar in de isolatiebranche brengt Bart een schat aan ervaring en vernieuwende inzichten met zich mee. Zijn benadering kenmerkt zich door een focus op open communicatie en teamontwikkeling, elementen die naadloos aansluiten bij de kernwaarden van Idelco Insulation.

Het DNA van Idelco

Kwaliteit, klantgerichtheid en afspraken nakomen staan centraal bij Idelco Insulation. Deze waarden vormen het fundament van hun bedrijfscultuur. Het streven naar vertrouwen door middel van transparantie en openheid in communicatie is een essentieel aspect van hun bedrijfsvoering. Dit niet alleen als een belofte, maar als de essentie van hun identiteit.

De benadering van Idelco Insulation is er een van klantnabijheid; door dicht bij de klant te staan en hun behoeften grondig te begrijpen, kan het bedrijf maatoplossingen bieden die werkelijk impact maken. Deze filosofie onderstreept het belang van persoonlijke betrokkenheid en het vermogen om te luisteren en te reageren op de specifieke eisen van elke klant.

Benieuwd naar de PIR isolatieoplossingen die ze voor u kunnen aanbieden?

Neem contact op via:

E-mail: kenza.marketing@idelco.eu

Meer info: https://idelco.eu/

Bekijk alle artikels