Velux 1
Nieuws

Dakkapel Ruimte.

Deze prachtige VELUX venstercombinatie zorgt voor een indrukwekkende toename van daglicht en een ongelooflijk gevoel van openheid naar buiten.

Bekijk alle artikels

Een uitstekend alternatief voor de traditionele dakkapellen. Deze oplossing integreert tot 6 dakvensters, waardoor de bruikbare ruimte van de kamer toeneemt en er tot 3 keer meer daglicht binnenvalt. Als er geen openingen in het dak zijn, is het toevoegen van dakvensters essentieel om natuurlijk licht binnen te halen. Hoe groter de ramen, hoe aangenamer de sfeer. VELUX® heeft de nieuwe Dakkapel Ruimte ontwikkeld: een ingenieuze oplossing die nieuwe perspectieven biedt voor kamers onder het dak. Hij biedt extra vierkante meters door de helling van het dak een nieuwe vorm te geven, waardoor bewoners rechtop kunnen staan en zich gemakkelijker kunnen verplaatsen in een kamer met een helling.

Deze optie is ook ideaal om het licht maximaal uit te spelen. Omdat veel licht het ruimteperspectief verbetert, is het aanbrengen van natuurlijk licht een belangrijke factor bij het ontwerpen van zolders.

Dankzij zijn unieke vorm laat de nieuwe Dakkapel Ruimte een overvloed aan natuurlijk licht binnen en zorgt voor een panoramisch uitzicht.

  • Combinatie van 4 of 6 dakvensters met centrale uitbouw, om extra ruimte in kamers onder het dak te creëren
  • Hiermee kunt u de bruikbare oppervlakte met meerdere m² vergroten door de plafondhoogte te verhogen
  • Tot 3 keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel