K2500 Volvo2024 1909597540 1
Nieuws

EURO TOP CONCEPT & KLAAS ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

KLAAS K2500

De K2500 is de nieuwe "GROTE" van Klaas met record brekende prestaties.

Dankzij een innovatief mastsysteem met een drievoudig hydraulisch telescopische giekdeel tot 20m en een kleine voetafdruk van max. 7 m breedte is de K2500 de ideale kraan voor stadscentra met beperkte ruimte.

Deze allrounder is ook voorbestemd om enorme dakoppervlakken te bedekken dankzij zijn zijdelingse reikwijdte van 45 m met een last van 500 kg. De K2500 maakt vooral indruk met zijn enorme reikwijdte in combinatie met grote haakhoogtes in het lastbereik tot drie ton. Het nieuwe topmodel van Klaas bereikt ook indrukwekkende hoogtes en reikwijdtes als hoogwerker, met een nieuwe kooi die vooraan geopend kan worden om nog makkelijker aan het te werken vlak te komen.

https://www.eurotopconcept.be/vrachtwagen-kraan-kopen/vrachtwagen-kraan-klaas-2500/

KLAAS K350 E

De K350 E is een aanhangerkraan in de 3,5 ton klasse met state-of-the-art uitrusting, hoog rijcomfort en uitstekende prestatiewaarden. Zijn maximale draagvermogen is 1.600 kg, de zijdelingse reikwijdte met een last van 250 kg is een indrukwekkende 22 meter. Een absoluut hoogtepunt is de hydraulisch telescopische giek. Tijdens platformwerkzaamheden of complexe montagewerkzaamheden kan het giekdeel makkelijk met de afstandsbediening worden in- en uitgeschoven, zelfs onder belasting. Dit maakt complete kraanmontages kinderspel, zelfs in kleinere ruimtes. De elektromotor op batterijen, die de kraan bijna geruisloos aandrijft, is een baanbrekend. De grote lithiumbatterij kan tijdens het gebruik van de kraan ook worden opgeladen in elk conventioneel stopcontact van 230 volt, hoewel dit zelden nodig is omdat de K350 E makkelijk een hele werkdag kan worden gebruikt zonder op te laden.

De hoogwaardige lithiumbatterij heeft door zijn hoge prestaties slechts enkele oplaadcycli nodig en is daarom bijzonder gebruiksvriendelijk en waardevast.

Deze KLAAS kraan voldoet aan de eisen om een ecologiepremie+ op aan te vragen.

https://www.eurotopconcept.be/aanhangerskraan-kopen/aanhangerskraan-klaas-k350e/

www.eurotopconcept.be

Bekijk alle artikels