Luxlight Foto
Nieuws

Luxlight wenst je fijne feestdagen en een stralend 2024.

Met het einde van 2023 in zicht willen wij je hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat je in Luxlight hebt gesteld gedurende het afgelopen jaar.

Bekijk alle artikels

2023 was een bewogen jaar waarin we hebben gemerkt dat de nieuwbouwmarkt wat afneemt. Desondanks blijven we vastberaden en actief in deze markt, met daarnaast ook de renovatiemarkt. We constateren dat klanten nog steeds en steeds meer geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van woningen. Ons Illumy-product heeft hierin een prominente rol gespeeld, door de hoge isolatiewaardes was dit een van onze populairste producten.

In 2023 hebben we je al voorzichtig op de hoogte gebracht van ons nieuwste product: de lichtstraat voor in het schuine dak. Wij zijn enthousiast over dit product en de mogelijkheden die dit product biedt en kijken ernaar uit om dit in 2024 grootschaliger onder de aandacht te kunnen brengen. We hopen dat dit product ook voor jouw projecten een waardevolle toevoeging gaat zijn.

Bovendien hebben we een feestelijke aankondiging! In 2024 viert Luxlight haar 25-jarig jubileum, en dat willen we graag met jou vieren. Houd daarom je mailbox goed in de gaten voor de uitnodigingen en meer informatie over dit event.

Tijdens de kerstvakantie zal Luxlight gesloten zijn vanaf maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari. Op vrijdag 22 december zijn we bereikbaar tot 17:00 uur. Vanaf maandag 8 januari staan we weer paraat en zijn we bereikbaar vanaf 8:00 uur.

Wij willen je bedanken voor het afgelopen jaar en kijken uit naar een succesvol 2024, waarin we samen verder kunnen bouwen aan prachtige projecten. We zien ernaar uit om je weer te ontmoeten en spreken je graag in het nieuwe jaar.

Fijne feestdagen en een stralend 2024!