Rubi
Nieuws

RUBI goes Cordless!.

Een goede tegelzetter is steeds op zoek naar innovatieve oplossingen en materialen om de kwaliteit van het betere tegelwerk naar een nog hoger niveau te tillen. Dit start natuurlijk met de tegels zelf en de lijm-, eventuele ontkoppeling en waterdichtingssystemen. Uiteraard geldt dit ook voor de gereedschappen die hij nodig heeft om zijn werk gemakkelijker en efficiënter te maken

Bekijk alle artikels

Voor deze specifieke gereedschappen hebben we gekozen voor het CAS-systeem. (Cordless Alliance System). Dit is een alliantie van generalisten en specialisten met een duidelijke focus op elektrisch gereedschap voor professionele toepassingen. Zij verenigen innovatie, de hoogste prestaties van de producten en het gemeenschappelijke doel om professionals onafhankelijk te maken van het stopcontact.

CAS gebruikt 's werelds krachtigste accusysteem in de markt. Met meer dan 30 jaar accucompetentie, is CAS de marktleider in accutechnologie waardoor RUBI zal meewerken aan "De snoerloze bouwplaats".

RUBI stelt graag alvast de twee nieuwste accugereedschappen in het assortiment voor de professionele tegelzetter voor:

RUBIMIX E-10 Energy:

Draadloos mengen gebeurt met de mixer “Rubimix E-10 Energy” 18 volt. De sterke borstelloze motor en de 18 volt accu van 5,2 A/h garanderen een hoog rendement terwijl het ergonomisch design en zijn laag totaalgewicht het gebruiksgemak optimaliseert.

RUBI TRILLER ENERGY:

Het is niet altijd eenvoudig om XXL-tegels en grote slabs perfect in de lijm zonder risico’s te plaatsen.

Hiervoor wordt de reeds bekende RUBI TRILLER op snoer gebruikt die een fantastisch hulpmiddel is.

Nu gaat Rubi nog een stapje verder in de aantriltechniek: “RUBI TRILLER ENERGY” 12 volt. Deze krachtige accutriller blinkt uit in functionaliteit door zijn lichtgewicht (4,8 kg) en regelbare trilfrequentie waardoor hij kan toegepast worden op tegels van 3mm tot 100mm dik . Hij is uitgerust met de CAS-accu van 12 volt 4 Ah die een lange werktijd zonder herladen mogelijk maakt.