Prefa Academy Ulm 2 551412
Nieuws

EERSTE PREFA ACADEMY IN BELGIË.

Met trots kondigen we de allereerste PREFA Academy in België aan, die van start gaat in februari 2024. Als toonaangevende fabrikant van aluminium dak- en gevelsystemen streven we ernaar om de kennis en expertise van dakwerkers te versterken en te verrijken. Deze unieke kans is bedoeld om professionals in de bouwsector de nodige tools te bieden om uit te blinken in hun vakgebied.

Bekijk alle artikels

Onze PREFA Academy zal beginnen met vijf boeiende modules die zich richten op verschillende aspecten van ons vakgebied:

1. Staande Naad Basis: Deze module biedt een diepgaande verkenning van onze staande naad dak- en gevelsysteem, waarbij deelnemers leren hoe ze aluminium staande naad correct kunnen installeren en de meest voorkomende details aangeleerd krijgen.

2. Gevel (Siding & Prefabond): Hier zullen dakwerkers bekend raken met onze gevelbekledingssystemen, inclusief zowel Siding als Prefabond. Verschillende manieren om hoeken, gevelopeningen en overgangen aan te werken komen aan bod.

3. Klein Formaat Gevel: Deze module richt zich specifiek op onze kleinere gevelelementen zoals ruitleien, schindels, FX.12 enz.

4. Klein Formaat Dak: Deze module richt zich specifiek op onze kleinere dakelementen zoals ruitleien, schindels, FX.12, R.16 enz.

5. Muurkappen: Tot slot biedt onze module kennis om zelf muurkappen te maken uit aluminium zodat deze bij de rest van de gevel of het dak passen.

Onze PREFA Academy is ontworpen met het oog op interactieve en praktische leermethoden. We zijn ervan overtuigd dat deze cursussen een blijvende impact zullen hebben op de professionele ontwikkeling van dakwerkers en hun vermogen om hoogwaardige aluminium dak- en gevelsystemen te installeren.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij de PREFA Academy en samen te werken aan een innovatieve en duurzame toekomst voor de bouwsector in België. De kalender komt binnenkort online. Check onze website voor verdere ontwikkelingen of uw contactpersoon contacteren. Samen gaan we de top van excellentie in de dak- en gevelbranche bereiken.

Prefa Academy Ulm 8 551478
Prefa Academy Ulm 15 551545
Prefa Academy Wasungen 6 551106
Prefa Academy Wasungen 33 551373