Afbeelding1
Nieuws

WARM WELKOM OP BELGIAN ROOF DAY.

Derbigum, de Belgische specialist in dakafdichting voor platte daken, lanceert de Derbigum Upgrade tijdens Belgian Roof Day.

Bekijk alle artikels

Derbigum SP FR – de beste keuze

Met een bewezen duurzaamheid van minimum 50 jaar is Derbigum SP FR de onbetwiste referentie in waterdichting voor platte daken. Dit membraan vervaardigd uit hoogwaardige APP-grondstof is UV-bestendig en 100% recycleerbaar. Met zijn twee gescheiden wapeningen van glascomposiet en niet-geweven polyester is het dimensioneel stabiel en extra stevig. Kortom, de slimste investering !

Derbitwin NT – betaalbare topkwaliteit

Derbitwin NT bevat gerecycleerde bitumen, is 100% recycleerbaar en circulair. Dit kwalitatief hoogwaardige product wordt bijzonder gewaardeerd om zijn esthetische karakter. De dubbele waterdichtingstechnologie (ETB + APP) garandeert maximale duurzaamheid. De toplaag met ingewalst granulaat zorgt voor optimale UV-bestendigheid en extra stevigheid. Deze esthetische oplossing is eveneens verkrijgbaar in een witte uitvoering, die de warmte reflecteert en extra rendement oplevert voor zonnepanelen.

Inzamelen snijresten

Net als vorige jaren, worden er terug mini Big Bags met snijresten bitumen ingezameld aan de ingang van de beurs. Vergeet deze niet en waag je kans op het Derbigum-rad en win altijd een dakdekker give away die je dagelijks kan gebruiken.

Derbigum en Vaeplan stand

Ook hier valt er naast productinformatie ook heel wat te gebeuren ! Live demo en een verrassende foto-booth. Kom zeker langs !Nog niet overtuigd ? Bezoek ons dan zeker op standen 100 en 108