Id10145716 Kitchen Horizontal Frw 200X60 V5 No Blinds
Nieuws

  VELUX lanceert nieuwe maten voor de nieuwste generatie platdakvensters met glazen afwerking .

Er zijn nu drie nieuwe maten beschikbaar voor de nieuwste generatie VELUX platdakvensters met glazen afwerking (CVU, CFU + ISU). Een compleet assortiment accessoires en gootstukken ontworpen om installaties te verbeteren, te voldoen aan de specifieke eisen van elk project en optimale oplossingen te bieden voor mensen die op zoek zijn naar meer licht.

Bekijk alle artikels

Ontdek het installatiegemak, de verbeterde functionaliteit en het maximale daglicht dat wordt geboden door de nieuwe VELUX platdakvensters: - 150 x 80 cm - 150 x 120 cm - 200 x 60 cm Kenmerken :

  • Eenvoudige installatie:

Ze worden geleverd met voorgeboorde gaten, uitlijnlijnen en alle nodige schroeven en hulpstukken.

  • Geïntegreerde regensensor en bijpassende afstandsbediening:

Geniet van het extra gemak van een gebruiksklare installatie dankzij de geïntegreerde regensensor en bijpassende muurschakelaar. We bieden ook een gemotoriseerde variant (op zonne-energie) die bedrading overbodig maakt, waardoor een snelle installatie mogelijk is.

  • Robuuste constructie:

Onze platdakvensters zijn ontworpen om lang mee te gaan en extreme weersomstandigheden te weerstaan. Ze hebben gehard buitenglas, een inbraakwerende constructie en een onderhoudsvrij polyurethaan kader. Ze bieden totale luchtdichtheid en verbeterde beveiliging.

  • Maximaal natuurlijk licht:

We begrijpen hoe belangrijk natuurlijk licht is bij het creëren van een lichte, uitnodigende ruimte. Daarom zijn onze nieuwe generatie platdakvensters ontworpen met een minimaal zichtbaar kader en een slanke, onzichtbare venster. Deze constructie maximaliseert het zicht op de hemel en overspoelt de kamer met natuurlijk licht, waardoor klanten blij worden van een zonnigere leefomgeving.