D4Cf2E06 848C 47Ea 8394 6031Bbbbc719
Nieuws

Dak & Isolatie kiest voor Euro Top Concept.

Dak & Isolatie, een ervaren dakdekkersbedrijf, stond voor een belangrijke beslissing. Het bedrijf groeide, en men had gemerkt dat er steeds vaker behoefte was aan een efficiënte manier om materialen op het dak te tillen om zijn team snel en veilig te laten werken. Na onderzoek besloten Koen & Kristof om hun derde KLAAS kraan bij Euro Top Concept aan te kopen

Bekijk alle artikels

De keuze voor Euro Top Concept was geen toeval. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige KLAAS aluminium kranen en service. Dak & Isolatie had al twee kranen van hen in gebruik en was onder de indruk van hun prestaties en betrouwbaarheid. Koen & Kristof wisten dat een derde kraan van Euro Top Concept hun bedrijf nog meer efficiëntie en concurrentievoordeel zou bieden.

De nieuwe dakdekkerskraan die Dak & Isolatie bij Euro Top Concept kocht is geavanceerd en speciaal ontworpen om aan de eisen van professionele dakdekkers te voldoen. Met zijn krachtige hefcapaciteit en nauwkeurige bediening kan het team van Dak & Isolatie moeiteloos zware materialen zoals dakpannen en isolatie naar het dak tillen, zelfs op de hoogste gebouwen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verminderd ook het risico op letsel en vermoeidheid bij zijn werknemers.

Bovendien biedt Euro Top Concept uitgebreide training en ondersteuning voor het gebruik van de KLAAS kranen, wat essentieel is om de veiligheid en efficiëntie op de bouwplaats te waarborgen. Koen & Kristof waarderen de toewijding van het bedrijf en weet dat ze altijd kunnen rekenen op deskundig advies en technische ondersteuning wanneer nodig.

Met hun derde KLAAS kraan van Euro Top Concept is Dak & Isolatie nu volledig uitgerust om zelfs de meest uitdagende dak-projecten aan te pakken.