41900 Tlg 115 Superpro Diamantzaagblad Voor Porcellanato Turbo 4 A Rubi 002
Nieuws

RUBI - TLG SuperPro.

Zwaar werk verdient een duurzaam diamantzaagblad. De TLG SuperPro is een zaagblad dat speciaal is ontworpen voor het buitenwerk, met een langere levensduur en een hogere zaagsnelheid. Dit zaagblad is ideaal voor het droog zagen van 20 mm dik porcellanato. Het wordt ook aanbevolen voor het zagen van keramiek, natuursteen en gesinterde steen, evenals andere materialen maar dan met een extra focus op de hovenier.

Bekijk alle artikels

Dankzij de samenstelling van de metaalmatrix, de diamantkorrelgrootte en het robuuste sinterproces van de diamantring aan de stalen kern heeft RUBI een diamantzaagblad kunnen ontwerpen dat een hoge zaagsnelheid combineert met een hoge standtijd.

De stalen kern van dit diamantzaagblad is voorzien van een reeks perforaties om de koeling van het blad te verbeteren. Ook heeft het blad speciaal verdeelde groeven om de trillingen en het geluidsniveau tijdens het zagen te minimaliseren. Natuurlijk is ook dit droogzaagblad met water te gebruiken voor een nog mooiere afwerking, een nog langere levensduur van het blad en beduidend minder stofontwikkeling.

Met dit TLG zaagblad ben je verzekerd van efficiëntere en duurzamere prestaties voor het droog zagen met een haakse slijper, zonder in te boeten aan kwaliteit. Kortom, het TLG SuperPro diamantzaagblad is de snelste, meest duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing, in het bijzonder voor hovenierswerkzaamheden.