Snoeppot
Nieuws

Derbigum Upgrade: duurder is goedkoper!.

Derbigum duurt het langst. 50 jaar bewezen duurzaamheid. Natuurlijk heeft niemand geld teveel. Maar is het wel slim om voor goedkoop te kiezen ? Want vaak betaal je uiteindelijk meer. Duurder is vaak beter en duurzamer voor iedereen. Derbigum kiest bewust voor een langere levensduur. Zo komt waterdichting voor ons allen finaal goedkoper uit.

Bekijk alle artikels

Bij Derbigum maken we al meer dan 90 jaar duurzame waterdichtingsmembranen. Ondertussen zijn dat 600 miljoen m² daken gedicht met ons materiaal. Omdat bij Derbigum kwaliteit en duurzaamheid primeren lijken onze producten soms duurder dan andere materialen. Maar niets is minder waard. Laten we dit even objectief bekijken.

Wanneer je Derbigum membranen op je dak laat leggen, ben je verzekerd van een lange levensduur. Indien we onze materialen vergelijken qua levensduur en hun totale kost met de concurrerende materialen, dan springt Derbitwin NT er uit.

Met zijn verwachte levensduur van 35 jaar biedt hij de best betaalbare kwaliteitsoplossing. Maar ons paradepaardje Derbigum SP FR, met zijn bewezen levensduur van 50 jaar, is de slimste keuze. Over een termijn van 50 jaar is dit niet alleen de beste oplossing maar ook de goedkoopste !

Duurder is dus goedkoper, en dat leggen we haarfijn uit in onze brochures. Vraag ze aan via onze website of bel één van onze vertegenwoordigers.

Derbigum daken zijn bovendien 100% recycleerbaar en zijn intussen ook circulair. En bij Derbigum beschik je over een uitgebreid netwerk van opgeleide en erkende dakdekkers.

Kies meer waar voor je geld. Wil ji jook tevreden klanten en minder zorgen voor jou ? Vraag dan ons sales team naar jouw Derbigum upgrade ! www.derbigum.be/contact