Degro2
Nieuws

Degro-Woodconstruct: wanneer ervaring en kunde belangrijk zijn..

Samenwerken met betrouwbare partners is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Grondstoffen worden duurder, materialen schaarser, vaklui vinden moeilijker hun weg naar het werkveld… Degro-Woodconstruct is zich van bij de opstart in 2011 steeds blijven focussen op het meedenken met mensen uit de praktijk. Ze specialiseren zich in de productie van geïndustrialiseerde dakspanten en geprefabriceerde elementen voor de houtskeletbouw.

Bekijk alle artikels

Door hun ervaring, logische manier van werken en lage kostenstructuur slagen ze er in om mee te spelen op de groeiende markt. Logisch denken, een efficiënt machinepark, aankoop in grote volumes met hierbij een aanzienlijke voorraad, zorgt er samen met passie & gedrevenheid voor dat klanten goed verzorgd worden. Bij Degro-Woodconstruct krijg je waar voor je geld en is meedenken met de klant standaard inbegrepen. No-nonsense filosofie staat hierbij voorop.

Door de doordachte manier van werken onderscheidt het bedrijf zich ook in flexibiliteit en zeer korte leveringstermijnen, hoewel het een productie van steeds variërend maatwerk betreft. De laatste jaren is er sterk ingezet op digitalisering en de uitrol van een 3D-tekenpakket. Ondertussen is dit mee opgenomen in de productieflow, en kent het bedrijf daardoor opnieuw meer mogelijkheden en opportuniteiten om het werk op de werven te verlichten. Doorgedreven detaillering en voorbereiding van het materiaal, bij Degro-Woodconstruct in de productie, zorgt voor kortere montagetijden op de werven. Hun klanten kunnen zich hierdoor meer focussen op verkoop en plaatsing, waardoor ook zij kostbare tijd winnen en een grotere omzet kunnen creëren.

In de toekomst blijft het bedrijf zich inzetten voor duurzaam werken en kwaliteit. Kwaliteit staat voorop, niet de kwantiteit!