Cedral 1
Nieuws

Renoveer met Cedral leien en bezorg je klant een RenoCheck tot 400 euro.

Moet je binnenkort een dak en/of gevel renoveren en de voorkeur van de klant gaat uit naar leien? Uitstekend, want Cedral leien zijn een uitermate geschikt materiaal bij renovaties. Bovendien kunnen klanten een extra renovatiepremie aanvragen die oploopt tot €400.

Bekijk alle artikels

Een architecturaal statement maken in een renovatie, zonder zwaar in te grijpen in de bestaande dak- of gevelstructuur? Vezelcementleien van Cedral bieden de geknipte oplossing! Ze zijn niet alleen uiterst licht, duurzaam en snel te plaatsen. Ook de esthetische mogelijkheden zijn eindeloos.

Vezelcement is een hoogwaardig materiaal geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong. De leien bedekken onvolkomenheden of aanpassingen aan het gebouw en beschermen nieuw geplaatste isolatie met een modern, effen en afgewerkt resultaat. De bestaande dakstructuur moet bovendien niet vervangen worden en ook de gevel kan moeiteloos met leien bekleed worden. Er is zelfs genoeg ruimte om de gevel van een extra laagje isolatie te voorzien, zonder dat je daarbij de rooilijn overschrijdt. Dit komt ook de energie-efficiëntie van het gebouw ten goede.

Een groot voordeel ten opzichte van natuurleien is dat vezelcementleien geproduceerd worden in de fabriek. Ze kunnen dus gemaakt worden in verschillende kleuren en afmetingen. In combinatie met de verschillende plaatsingspatronen zijn de esthetische mogelijkheden eindeloos.

De Cedral leien zijn bovendien robuust, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een speciale, vuilafstotende coating. Cedral biedt tot 30 jaar garantie op de intrinsieke kwaliteiten van de vezelcementleien.

Klanten kunnen voor een dak- en/of gevelrenovatie met Cedral vezelcementleien een renovatiepremie van 100 tot 400 euro ontvangen, afhankelijk van de grootte van het project.

  • 100 euro bij minimum 40 m² leien
  • 200 euro bij minimum 75 m² leien
  • 300 euro bij minimum 100 m² leien
  • 400 euro bij minimum 200 m² leien

Bekijk online het RenoCheckdossier. Je leest er meteen ook het reglement en een samenvatting van de belangrijkste informatie.

Vraag snel een gratis professioneel staalpakket aan en ontdek Cedral leien.