Walth 3
Nieuws

Work in progress!.

We blijven investeren in een goede service, een uitgebreid aanbod en een betere infrastructuur. De werken zitten op schema bij Walth Genk en Walth Pelt.Zelfs het mindere weer van de afgelopen maanden heeft ons niet tegengehouden.

Bekijk alle artikels

Walth Pelt ondergaat een echte facelift met onder meer de verbouwingen van grotere en moderne magazijnen, een nieuwe balie, een shop met toebehoren voor de klant. Vanaf vrijdag 26 mei verhuizen we onze machines van de schrijnwerkerij. De nieuwe schrijnwerkerij in Pelt zal vanaf maandag 12 juni weer terug actief zijn. Bij Walth Pelt is zo onze schrijnwerkerij twee weken dicht. Onze service blijft verzekerd door de andere schrijnwerkerijen van de Walth-groep.

Aan de Gieterijstraat Bij Walth Genk zijn we bezig zijn met de constructie van onze nieuwe hoofdkantoren en onze gloednieuwe shop die in juli haar deuren opent. Wist je dat onze nieuwe schrijnwerkerij in Genk maar liefst 1.800 vierkante meter groot is? Hiermee is het de grootste schrijnwerkerij in Limburg!

We zijn op weg naar een mooie toekomst met onze klanten en leveranciers. Blijf op de hoogte via onze kanalen en mis geen enkel belangrijk nieuws van Walth.