Partnerpunten X 3 Keyvisual Nl
Nieuws

Bosch breidt zijn lucht/lucht warmtepompgamma uit..

Tijdens de warme zomerdagen en de steeds frequenter wordende hittegolven zorgt een lucht/lucht warmtepomp (airconditioner) voor de nodige verkoeling in huis terwijl hij tijdens de koudere wintermaanden de woning kan verwarmen tot de gewenste temperatuur. Bosch investeert in de uitbreiding van zijn gamma lucht/lucht warmtepompen om te voldoen aan alle noden van de consument. Zo introduceerden we onlangs twee nieuwkomers.

Bekijk alle artikels

Nieuw: Bosch Climate 5000M

Dit nieuwe multisplit-systeem verbind één buitenunit met maximaal vijf binnenunits (wand-, kanaal-, cassette-, of consoletoestellen) en regelt deze individueel. Dit toestel is geschikt voor grotere appartementen, eengezinswoningen en kleine bedrijfsgebouwen. Het toestel beschikt over een energie-efficiëntieklasse A++ voor koeling en A+ voor verwarmen. Het gebruik van het koelmiddel R32 zorgt voor een geringere CO2-uitstoot.

Nieuw: Bosch console Climate 5000M

Deze compacte binnenconsole past in elk interieur en is ontworpen voor montage aan de muur of op de vloer. Net als de andere Bosch binnenconsoles garandeert dit toestel een efficiënte en stille werking zowel in koel- als verwarmingsmodus.

Surf naar www.bosch-homecomfort.be en ontdek ons uitgebreid gamma Bosch-airconditioners.

Actie voor onze installateurs

Onze Bosch-installateurs genieten tot en met 31 juli 2023 van driedubbele partnerpunten bij de registratie van een Bosch airconditioning binnenunit in het Bosch Partner Portal. Met deze partnerpunten kunnen onze Bosch-installateurs tal van leuke artikelen aankopen in de Bosch Partnershop.