Omnicol Pl85 Omnicem The Original
Nieuws

PL85 omnicem: voor als je blindelings kwaliteit wilt leveren.

Er is maar één poederlijm waar iedereen het in de markt het al sinds 1985 over heeft: onze poederlijm PL85 omnicem. De enige originele alleskunner voor het verlijmen van alle formaten wand- en vloertegels, binnen en buiten, zonder of met vloerverwarming, in natte en droge ruimtes.

Bekijk alle artikels

Een uniek product, exclusief ontwikkeld voor de Belgische markt. Dat is PL85 omnicem, de superflexibele poedertegellijm met extreem standvermogen. De hoge aanvangshechting maakt het product bij uitstek geschikt voor zwaardere en grote wand- en vloertegels van een vierkante meter of meer, en net zo makkelijk eveneens voor de allerkleinste formaten. Van keramische vloer- en wandtegels en gekalibreerde natuursteen tot cement-composiet tegels en (glas)mozaïek. Daarnaast kan deze hoogwaardige allrounder dankzij de flexibiliteit in laagdikte tot 15 mm vrijwel alle kritische ondergronden aan, zoals oud tegelwerk en beton. Maar natuurlijk is het ook de beste keuze op ‘ideale’ ondergronden bij bijvoorbeeld nieuwbouw, en uitdagende toepassingen zoals zwembaden en terrassen. Bovendien presteert PL85 omnicem als geen ander op vloerverwarming. Zélfs als (bijvoorbeeld bij aanleg in een bestaande vloer) de vloerverwarming hoog aan de oppervlakte zit en dus voor extra opwarming van de tegels en de lijm zorgt. PL85 geeft je de zekerheid van groot verwerkingsgemak en langdurige kwaliteit. De keuze van elke tegelzetter die gewoon nooit gedoe wil!

Meer weten over deze originele alleskunner? Je vindt hier de technische datasheet of kijk op de productenpagina van onze website.